Savremene tehnologije za savremeni sport

Već godinama tehnologija konstantno poboljšava preciznost, iskustva i doživljaj  sportista, omogućavajući istovremeno gledaocima širom svijeta da prate live prenose

44
Lanaco

Banjalučki ATP Challenger „Srpska open“ jedan je od najprepoznatljivijih turnira u regionu i predstavlja mjesto okupljanja ljubitelja tenisa. Obilježavajući punoljetstvo ovog takmičenja, TK Mladost je sa velikim uspjehom razvila teniski sport u našoj zemlji.

Podrška zajednici

Vodeći se time da sport ima sposobnost da izgradi timski duh, osnaži motivaciju sportista i gledaoca, razvija bolje poslovne ljude i podržava lokalne zajednice, LANACO je od samog početka tehnološki partner ovog turnira. Kompanija je  prepoznala značaj ovog turnira kao primjer pozitivnog društvenog događaja koji promoviše tenis, domaće sportiste, ali i turistički potencijal naše zemlje.

Već godinama tehnologija konstantno poboljšava preciznost, iskustva i doživljaj  sportista, omogućavajući istovremeno gledaocima širom svijeta da prate live prenose sportskih događaja kroz inovativne digitalne kanale.

Za nas, ovaj turnir znači mnogo više od sporta. Tokom osamnaest godina imali smo privilegiju da se susretnemo i budemo nadahnuti izvanrednim pojedincima i sportistima koji svojom igrom postižu sjajne rezultate svake godine”, poručila je Nina Kremenović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije LANACO.

Nagradna igra

Podsjećamo, kompanija LANACO je za sve korisnike društvenih mreža Facebook i Instagram pripremila nagradnu igru. U nastojanjima da unaprijedi svijest onih koji žele jesenje dane iskoristiti za bavljenje fizičkim aktivnostima, otvara se mogućnost da osvoje pametni sat.

Organizator poziva sve ljubitelje tenisa da dođu u nedjelju u park Mladen Stojanović, kako bi  pratili finalni meč, a najsrećniji pratilac iz publike će osvojiti jedan pametan sportski sat.

 

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here