U Brčkom otvoren BRAVO CAFFE

Novo mjesto okupljanja u gradu

53
Bravo

Za svoju 20. godišnjicu postojanja kompanija MINGOS svojim sugrađanima poklanja novo mjesto okupljanja u gradu. U Brčkom je svečano otvoren BRAVO CAFFE, lokal koji ljubiteljima kafe u modernom ambijentu služi vrhunski kvalitet i ukus kafe uz prepoznatljivu, opijajuću aromu.

Znanje i iskustvo

„Kao eksperti u proizvodnji kafe, odlučili smo da svoje znanje i iskustvo dugo dvije decenije podijelimo kroz novi vid saradnje sa našim potrošačima, a to je otvaranje BRAVO CAFFE-a, prvog ugostiteljskog prostora MINGOS kafe“, rekla je Nataša Pucar, direktor Korporativnih komunikacija kompanije MINGOS COFFEE.

Zahvaljujući blizini proizvodnje, koja je praktično naslonjena na kafić, u BRAVO CAFFE-u se nalazi uvijek svježa kafa, a miris prženja posebno odabranih zrna kafe donosi drugačiji doživljaj ispijanja i druženja.

Ljubazni domaćini

„Nakon 20 godina rada sa sirovom kafom, te proizvodnje domaće kafe, shvatili smo da je odnos prema ispijanju najdraže šoljice ovog napitka jedan od posebnih trenutaka svakog dana, zato smo našim sugrađanima, ali i svima koji požele pravu kafu, poklonili BRAVO CAFFEE“, dodala je Pucar.

BRAVO CAFFE, poslovna jedinica brčanske MINGOS kafe, nalazi se na samom ulasku u Brčko, kod benzinske pumpe CEROL, izdvojen od gradske gužve. Sa ljubaznim domaćinima, atraktivnim enterijerom i vrhunskim kvalitetom kafe, gosti BRAVO CAFFE-a će zasigurno uživati u svakom trenutku provedenom na ovoj lokaciji.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here