Sajam privrede Modriča 2019. okupio 238 izlagača

Desetom, jubilarnom Sajmu privrede Modriča tradicionalno prisustvuju članice NESTRO Grupacije, “OPTIMA Grupa” d.o.o. i “Rafinerija ulja Modriča”

108
Modriča

Desetom, jubilarnom Sajmu privrede Modriča tradicionalno prisustvuju članice NESTRO Grupacije, “OPTIMA Grupa” d.o.o. i “Rafinerija ulja Modriča” a.d. Modriča. Poslovna saradnja, podrška projektima, kao i učešće na Sajmu jasna su podrška NESTRO Grupacije lokalnoj zajednici, a u cilju promocije poduzetničkog duha, povezivanja privrednih subjekata, povećanja konkurentnosti privrednog sektora i opšteg privrednog razvoja.

Strateški rad

Svojim dugogodišnjim ugledom i prepoznatijivim imidžom Rafinerija ulja Modriča i ove godine predstavlja proizvode čiji kvalitet proizlazi iz kombinacije znanja, iskustva i savremene tehnološke proizvodnje, a koji kvalitetom zadovoljavaju evropske i svjetske standarde u proizvodnji maziva i funkcionalnih tečnosti, što potvrđuju i odobrenja dobijena od strane svjetskih proizvodača vozila.

Poziciju na domaćim i regionalnim tržištima Rafinerija ulja Modriča sačuvala je zahvaljujući strateškom radu na usavršavanju tehnologije i proširenju asortimana visokokvalitetnih proizvoda kojih danas ima više od 220, od kojih su najpoznatiji brendovi OPTIMA – motorna ulja za putnički program vozila i MAXIMA – motorna ulja za komercijalni program vozila.

Nova tržišta

Motorna ulja za putnički i komercijalni program vozila, rashladne tečnosti, brenda PERMANT, te ostali proizvodi Rafinerije ulja Modriča, po prvi put su, ove godine, plasirani na grčko tržište. Time se, u skladu sa strategijom razvoja – osvajanje novih tržišta proširila dosadašnja lista regionalnih i inostranih kupaca NESTRO proizvoda.

Sajam privrede Modriča, na kojem učestvuje 238 izlagača iz BiH, Brčko Distrikta, Srbije i Hrvatske, otvorili su Vjekoslav Petričević, ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske, te načelnik Modriče Mladen Krekić.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here