Hotel MONA PLAZA Beograd

Savršen spoj autentičnog i urbanog duha starog grada

204
Mona

Ovogodišnju jesen u hotelijerskom životu Beograda sasvim sigurno obilježit će otvaranje hotela Mona Plaza – najnovijeg projekta kompanije Mona Hotel Management. Kategorisan sa četiri zvjezdice, hotel će u svom sastavu imati 170 prostranih soba i apartmana urbanog enterijera, prilagođenog savremenim putnicima. Gostima će na raspolaganju biti nesvakidašnje uređen bar idealan za dnevnu pauzu ili večernji provod, kao i veliki restoran u kojem će gosti moći da uživaju u prijatnom ambijentu i brojnim specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje. U okviru hotela naći će se i velnes i fitnes centar, kao i parking i garaža na dva nivoa ispod zemlje.

Hotel u kojem će oživjeti brend prve beogradske čokolade

Na mjestu gdje se gradi Mona Plaza, na uglu ulica Solunske i cara Uroša je 1902. godine otvorena prva beogradska fabrika čokolade Kosta Šonda. Ova slatka priča svoj nastavak doživjet će u novom hotelu,  a svi gosti imat će priliku da uživaju u ukusu prve beogradske čokolade. Naime, u Mona Plazi će se, u čast porodice koja je zasladila život Beograđanima i kroz brojne aktivnosti doprinijela razvoju srpske prijestonice, proizvoditi čokolada pod imenom Šonda!

Najveći i najmoderniji kongresni centar u starom dijelu Beograda

Sa konferencijsko-izložbenim prostorom koji će se prostirati na tri nivoa i na više od 2.000 m², Mona Plaza biće najveći kongresni centar u starom dijelu Beograda. Hotel će imati veliki multifunkcionalni banket prostor, kao i 11 konferencijskih sala, od kojih će najveća biti kapaciteta do 450 osoba u teatar postavci. Moderan enterijer, prozori od poda do plafona i velika količina prirodne svjetlosti doprinijet će da rad u kongresnom centru bude prijatan i produktivan. Pored poslovnih događaja, hotel će biti odličan izbor za organizovanje privatnih proslava i svečanosti, a velika multifunkcionalnost i atraktivan enterijer učinit će svaku  priliku jedinstvenom.

Smješten na raskrsnici starog i savremenog, sa koje se pruža najljepši pogled na zanosnu srpsku prijestonicu

Mona Plaza gradi se na donjem Dorćolu, u istorijskom jezgru starog grada, blizu Kalemegdana, Skadarlije i Dunava, a i istovremeno nedaleko od Knez Mihailove ulice i brojnih klubova i kafića po kojima je Beograd poznat. Gosti će imati priliku da osjete brojne čari ovog grada – od jedinstvenog iskustva u boemskoj Skadarliji, preko šetnje Dunavskim kejom, sa kojeg se pruža pogled ka ušću Save u Dunav, pa do uzbudljivog noćnog života. Ova jedinstvena lokacija, omogućit će gostima da iz hotela uživaju u jednom od najljepših pogleda na zanosni Beograd.

 

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here