GORENJE NOFROST HLADI I NAGRADI!

Ovog ljeta Gorenje je uz odličnu akcijsku ponudu i poklon usisivač uz svaki kupljeni NoFrost ili side by side frižider pripremilo i nagradnu igru

124
Gorenje

Ovog ljeta Gorenje je uz odličnu akcijsku ponudu i poklon usisivač uz svaki kupljeni NoFrost ili side by side frižider pripremilo i nagradnu igru pod nazivom Gorenje NoFrost hladi i nagradi. Svi kupci Gorenje aparata u Bosni i Hercegovini u toku promotivnog perioda od 8. 7. do 15. 9., koji ostvare vrijednost kupovine više od 200 KM i koji prijave svoju kupovinu putem online formulara dostupnog na web stranici www.gorenje.ba učestvuju u izvlačenju vrijednih nagrada. Gorenje će u sklopu velike nagradne igre nagraditi ukupno 46 kupaca u BiH, a iz nagradnog fonda izdvajaju se dva putovanja za dvije osobe po izboru dobitnika u vrijednosti od 3.000 KM, dva side by side frižidera NRS9181VX, dvije Gorenje klime KAS35IN/OUT i 40 poklon  vaučera za kupovinu u Gorenje STUDIJIMA u vrijednosti od 50 KM. U slučaju da budete među sretnim dobitnicima putovanja ili samo planirate odlazak na godišnji odmor, donosimo vam i nekoliko praktičnih savjeta šta uraditi sa frižiderom kada odlazite na put.

Prije nego što spakujete kofere i spremite se za polazak, evo nekoliko savjeta koji će pomoći da vaš frižider bude u savršenom stanju tokom vašeg odsustva:

Potrošite svu hranu kojoj se bliži istek roka

Niko ne želi da se vrati kući, relaksiran poslije nezaboravnog odmora i zatekne pokvarenu hranu u frižideru. Zbog toga predlažemo da iskoristite sve artikle kojima ističe rok kako se ne bi pokvarili prije vašeg povratka. Istovremeno, ne bi bilo loše da kupujete manje namirnica u sedmici pred polazak na godišnji odmor.

Uključite HolidayMode režim rada

Ukoliko ćete biti odsutni više od nekoliko dana, uključite HolidayMode režim rada koji će uštediti potrošnju struje koju biste inače koristili kako biste održali nižu temperaturu u frižideru. Samo zapamtite da tokom korištenja HolidayMode načina rada, vaš frižider bi trebao da bude ispražnjen, jer temperatura neće biti dovoljno niska i sigurna za čuvanje hrane.

Isključite  ga iz struje

Ukoliko vaš frižider nema HolidayMode režim rada ili ćete biti odsutni duže od mjesec dana, ispraznite ga skroz, isključite ga iz struje i očistite. Ovo će biti posebno jednostavno ukoliko imate aparat sa NoFrost funkcijom poput Gorenje NRS9181VXB side by side frižidera. Na kraju, pobrinite se da vrata ostavite otvorena kako biste spriječili nastajanje plijesni ili neprijatnih mirisa.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here