Džejla Glavović neodoljiva u Royal Blue čipkanoj haljini italijanskog modnog brenda LIU∙JO

Iz večeri u večer, a s opravdanim razlogom, posebnu pažnju je plijenila jedna od naših najuspješnijih manekenki i zaštitno lice grupacije Astra i Borovo Džejla Glavović

297

Sa posebnom pažnjom pored filmskih ostvarenja ovih dana smo pratili i prekrasne toalete naših dama iz javnog života koje su ovjekovječene na crvenom tepihu ispred Narodnog pozorišta.

Iz večeri u večer, a s opravdanim razlogom, posebnu pažnju je plijenila jedna od naših najuspješnijih manekenki i zaštitno lice grupacije Astra i Borovo Džejla Glavović koja je i u četvrtoj festivalskoj noći blistala u neprikosnovenoj čipkanoj haljini, raskošne plave boje italijanskog premium modnog brenda LIU∙JO.

Glamurozna a ujedno i romantična haljina sječena u struku, efektnim izrezima ističe ženstvenu figuru ali i ljepotu materijala od koje je napravljena.

Pored neprikosnovenih toaleta, ove godine smo uživali i u prekrasnim accessoarima kojima je Džejla upotpunjavala svoje outfite. Osim Furla torbice koju je nosila prvu večer, svoje povjerenje u ostalim večerima povjerila je brendu Pinko koji orginalnošću svojih torbica svakoj kombinaciju daje posebnu notu.

Za Džejline outfite i za ovu priliku pobrinula se modna grupacija Astra i Borovo, koja je ovlašteni distributer za brend LIU∙JO i Pinko na teritoriji Bosne j Hercegovine.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here