Mastercard sprema neprocjenjiva iznenađenja za vrijeme Sarajevo Film Festivala

Kompanija Mastercard, već pet godina zlatni sponzor Sarajevo Film Festivala, pripremila je brojna iznenađenja za svoje korisnike za vrijeme ovogodišnjeg festivala

77

Sarajevo Film Festival, najznačajnija filmska manifestacija u Bosni i Hercegovini, počela je u petak 16. avgusta, te Sarajevo ponovo postaje regionalni centar kinematografije. Kompanija Mastercard, koja je već peti put Zlatni sponzor Festivala, pripremila je sjajna iznenađenja za korisnike Mastercard kartica kako bi im uživanje u Festivalu učinila zaista neprocjenjivim.

Ove godine u sklopu obilježavanja petogodišnje saradnje, kompanija Mastercard u utorak, 20.8. organizuje i panel sa tri autora čija će priča sigurno biti inspiracija i za gledaoce ali i buduće filmske stvaraoce. O svijetu iz drugačije perspektive će sa Damirom Šehanovićem razgovarati Amra Bakšić Čamo, Pjer Žalica i Irfan Avdić. Uvod u temu će dati Marta Życinska, potpredsjednica za marketing i komunikacije Centralne i Istočne Europe u kompaniji Mastercard.

Za vrijeme trajanja Festivala, u sklopu glavnog Box office-a, kao i ranijih godina, nalazi se i Mastercard brza kasa, kako bi naši korisnici jednostavno i brzo mogli kupiti festivalske ulaznice. Također, za plaćanje 4 festivalske ulaznice beskontaktnim Mastercard ili Maestro karticama, kompanija nagrađuje najbrže sa dvije besplatne ulaznice koje se preuzimaju na Mastercard štandu na lokaciji glavnog festivalskog Box office-a.
Besplatne ulaznice moguće je osvojiti i kroz učestvovanje u Filmskom kvizu. Svakog dana promo tim na ulicama Sarajeva će obradovati sa dvije besplatne ulaznice one koji odgovore tačno na postavljena pitanja. Ako više volite online natjecanje, Filmski kviz ćete u ovom periodu moći pronaći i na Mastercard Facebook stranici.

Priceless Lounge, mjesto zabave i druženja, korisnicima Mastercard kartica ispred kina Cinema City donosi neprocjenjive trenutke i iskustva svakog dana Festivala od 13 do 19 sati. Opustite se uz DJ nastup, napunite telefon ili iskoristite besplatnu wi-fi konekciju, a ako ste u gradu nesto kupili i platili Mastercard karticama, možete odabrati i neki od poklona koji vas čekaju. Za kraj, fotkajte se za naslovnicu Priceless magazina, i ponesite sa sobom ovu jedinstvenu uspomenu.

Amir Trokić, Account Manager u kompaniji Mastercard za tržište Bosne i Hercegovine, rekao je:

“Tokom godina, neprocjenjiva iskustva su postala sinonim za Mastercard, a naši korisnici očekuju i dodatnu vrijednost. Uzbuđeni smo što će u petoj godini našeg partnerstva sa Sarajevo Film Festivalom upravo oni moći uživati u neprocjenjivim trenucima za vrijeme najznačajnijeg kinematografskog događaja u regionu i u ime kompanije Mastercard, svim ljubiteljima filma želim da uživaju u festivalskim danima koji su pred nama.“

Za više informacija, posjetite Mastercard Bosna i Hercegovina web stranicu www.mastercard.ba ili Facebook profil: https://www.facebook.com/MastercardBiH/

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here