Najljepša haljina red carpeta – Džejla Glavović plijenila poglede u haljini ESCADA

Džejla se i ovog puta pojavila u  basnoslovnoj kreaciji modne kompanije ESCADA, koju potpisuju dizajneri Daniel Wingate i Johannes Ruhland

941
Escada

Drugu festivalsku noć, kao i prethodnu obilježila je gradska vreva, dobro raspoloženje, nasmijana lica, veseli prolaznici i dotjerani posjetioci. Uz osvježenje u obližnjim kafićima, ćaskanje sa prijateljima, uživanje uz dobru muziku, posjetioci su uzbuđeno iščekivali umjetnike i goste druge noći Sarajevo Film Festivala.

Gošća crvenog tepiha i večeras je bila  slavna bosanskohercegovačka manekenka i model Džejla Glavović. Džejla se i ovog puta pojavila u  basnoslovnoj kreaciji modne kompanije ESCADA, koju potpisuju dizajneri Daniel Wingate i Johannes Ruhland.

Prekrasna svilena haljina koju su kreativni dizajneri nazvali Gisela, bojom suncokreta i profinjenom teksturom, istakla je zavidnu figuru ove poznate bosanskohercegovačke manekenke, koja je kompletan look upotpunila PINKO zlatnom crossbody torbicom.

Duga toaleta modernog i sexy kroja sa bočnim izrezom i svevremenskim korsetom, stavio je prepoznatljiv pečat ESCADA na savršen fit i udobnost.

Njena pratnja, Aida Alihodžić, jedna od marketing menadžera grupacije Astra i Borovo, nosila je elegantnu nude/crnu toaletu poznatog italijanskog brenda LIU*JO, također u kombinaciji sa PINKO crnom crossbody torbicom.

Za Džejline i Aidine outfite za ovu priliku pobrinula se grupacija Astra i Borovo, koja je ujedno i ovlašteni  distributer za brendove ESCADA i LIU*JO na teritoriji Bosne i Hercegovine.

 

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here