Doživite napredak, nemojte ga samo osjetiti – Audi A6

Kada se dizajn spoji s učinkovitošću, a sportski duh sa stilom. Kada se ujedine inovacije i preciznost i kada se u svakoj liniji osjeti progresivna elegancija. Tada poslovna klasa dobiva novog predvodnika: Audi A6. Snažniji nego ikada prije. Suveren kao uvijek.

95
Audi
Jasan stav. Iz svake perspektive.

Od proširene singleframe rešetke hladnjaka preko bočnih otvora za zrak sa sportskim kromiranim okvirima pa sve do uskih glavnih svjetala – prednji dio Audija A6 na prvi pogled oduševljava progresivnim dizajnom. Oštriji bočni dio sa snažnim proširenjima iznad kućišta kotača naglašava “qutattro” gene. I linija krova koja podsjeća na coupé modele završava elegantno na stražnjem dijelu trodimenzionalnog dizajna s karakterističnim aluminijskim okvirom.

 Vizionarska snaga osvjetljenja. Izražajan pogled.

Opcijska HD Matrix LED prednja svjetla s dinamičnim pokazivačima smjera oduševljavaju na dva načina. Vozaču nude optimalno osvjetljenje ceste, a da pritom ne zasljepljuju vozila koja dolaze u susret.

Za dobro raspoloženje.

Opcijski ambijentalni paket svjetala za osvjetljenje pojedinih kontura u unutrašnjosti stvara jedinstvenu atmosferu i u interijeru Audija A6 formira fascinantan ambijent u kojem ćete se sigurno osjećati dobro. Precizni svjetlosni vodiči naglašavaju instrumentnu ploču, središnju konzolu i druge markantne strukture dizajna u 30 različitih tonova boje uz nestupnjevito prigušenje jačine osvjetljenja.

Minimalistički dizajn. Maksimalna udobnost rukovanja.

Po želji dostupni 10,1″ i 8,6″ dodirni zasloni MMI High s funkcijom touch response besprijekorno se uklapaju u elegantnu ploču s instrumentima, a upotpunjuje ih 12,3″ zaslon opcijskog Audi virtulanog kokpita.

Dinamični pokazivači smjera.

Puno više od vizualne igre: dinamični pokazivači smjera ravnomjerno insceniraju svjetlosni signal iznutra prema van i tako okolini jasno signaliziraju smjer skretanja.

Inteligencija, inteligentna primjena.

Budućnost je tu i sada: spoj savršeno usklađenih senzora, kamera i algoritama prepoznaje i procjenjuje trenutačnu situaciju u vožnji, asistira kada to želite i intervenira kada više ne ide drugačije.

Izvor raspoloženja. Unutrašnjost A6.

Opcijski paket dodatnog/ambijentalnog osvjetljenja stvara jedinstvenu atmosferu te unutrašnjosti modela A6 pruža fascinantan unutrašnji ambijent s osjećajem ugode.

Prostor za više.

Unutrašnjost novog modela Audi A6 još je prostranija u odnosu na prethodni model. Zahvaljujući većoj unutrašnjoj dužini više slobodnog prostora za noge imat će prvenstveno putnici u stražnjem dijelu vozila. K tomu su optimizirani unutrašnja visina vozila i slobodni prostor u području ramena sprijeda i straga. Prtljažnik raspolaže većom širinom otvora za prijevoz dugih predmeta uz jednak volumen od 530 litara, a zahvaljujući dotjeranoj aerodinamici Audi A6 nudi ugodno tihu unutrašnjost i pri velikim brzinama.

Audi design selection.

Audi design selection paket osigurava estetski usklađen izbor jedinstvenih materijala, boja i funkcija. Audi design selection paket nudi kvalitetu i komfor u svakom detalju.

Uvijek u prednosti za jednu generaciju.

Predstaviti inovacije na vizionarski način. Ostvariti digitalizaciju – vizionarskom koncepcijom rukovanja, širokom umreženošću i velikom ponudom sustava potpore za vozača. Za više sigurnosti. Više komfora. I za nova mjerila u višoj klasi vozila. To su naša očekivanja. To je naša strast. To je osma generacija Audija A6.

 

 

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here