Na pravoj ste adresi – www.mtel.ba

Pogledajte najnovije uređaje u m:tel web shop-u, iz udobnosti vlastitog doma najbolje telefone kupite na rate ili dopunite račun dok ste na mreži

230
mtel

Budite dio internet generacije koja sve što im treba pronalazi on line. Pogledajte najnovije uređaje u m:tel web shop-u, iz udobnosti vlastitog doma najbolje telefone kupite na rate ili dopunite račun dok ste na mreži a sve to direktno na adresi www.mtel.ba.

Društvene mreže

Ako ste aktivni na društvenim mrežama ili od telefona uvijek očekujete više, ako želite cjenovno povoljne i pouzdane telefone ili volite da snimate svakodnevne trenutke na savršen način, najbolji izbor telefona pronaći ćete u m:tel web shop-u.

Web shop je pravo mjesto za pregled najnovijih uređaja kao i ponude telefona koje možete kupiti on line po povoljnijim cijenama.

Takođe, na adresi www.mtel.ba korisnici m:tel Dopune mogu svoj račun dopuniti on line s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.

Ljeto je pravo vrijeme za sport i zabavu na zemlji ili u vodi a GoPro kamere iz m:tel ponude atraktivno snimanje postavljaju na viši nivo, sa pravim akcionim scenama i vrhunskim kvalitetom slike.

Potpuno uživanje

Na www.mtel.ba, pronađite i veliki izbor novih televizora na kojima ćete imati potpuno uživanje u omiljenim TV programima, filmovima i serijama u m:tel TV paketima.

Dođite na pravu adresu – www.mtel.ba!

Osim sajta www.mtel.ba, sve dodatne informacije o m:tel ponudi možete dobiti u bilo koje vrijeme besplatnim pozivom na telefon 0800 50 000.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here