Zoono BiH i Roditeljska kuća zajedno za djecu

Prostorije Roditeljske kuće u kojima borave najmlađi pacijenti i njihove porodice tokom procesa liječenja zaštićene su Zoono Microbe Shield – All purpose sredstvom

300
Zoono

Roditeljska kuća i udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka“ udružili su snage s ekipom Zoono BiH, s ciljem kvalitetnije i bolje brige o malim herojima koji se bore s najtežim oboljenjima.

Zoono BiH, kao društveno odgovoran brand s visokim stepenom empatije prema najmlađim stanovnicima Roditeljske kuće i njihovoj borbi s najtežim oboljenjima, potpuno besplatno je zaštitio njihov životni prostor od svih mikroorganizama (bakterija, virusa, gljivica i algi).

Zaštitni sloj

Prostorije Roditeljske kuće u kojima borave najmlađi pacijenti i njihove porodice tokom procesa liječenja zaštićene su Zoono Microbe Shield – All purpose sredstvom – revolucionarnim preparatom na našem tržištu, potpuno na bazi vode, koji ne sadrži alkohol niti aditive. Zoono Microbe Shield All Purpose na tretiranim površinama stvara zaštitni sloj i štiti ih od bakterija, virusa, gljivica i algi u trajanju do 30 dana. To je posebno važno za djecu smještenu u Roditeljskoj kući, čiji oporavak u velikoj mjeri zavisi od sterilnosti po zdravlje sredine u kojoj borave.

Sporazum i saradnja postignuti su dogovorom sa direktorom udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ Fikretom Kubatom, koji je izrazio zahvalnost ekipi Zoono BiH za ovaj vid brige, podršku i razumijevanje za rad udruženja i same Roditeljske kuće.

Roditeljska kuća zaštićena je uz odobrenje i podršku višegodišnjeg i strateškog partnera Roditeljske kuće – Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS), Hematološkog odjeljenja Pedijatrijske klinike Jezero, ljekara i ostalog medicinskog osoblja, koji zajedno imaju samo jednu misiju – put do ozdravljenja sve djece koja se liječe od malignih oboljenja.

Time je efikasnost Zoono preparata dobila još jednu potvrdu, a roditelji oboljelih mališana, osoblje Roditeljske kuće i udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka“ još jednog dobrovoljnog saveznika u borbi za ozdravljenje njhove djece.

Sigurni po zdravlje

Zoono proizvodi su jedinstveni proizvodi na tržištu u BiH na bazi vode, koji potpuno sigurno po zdravlje i okoliš, bez aditiva i alkohola štite od bakterija, virusa, gljivica i algi – uz dokazano djelovanje 24 sata na koži i do 30 dana na tretiranim površinama, i sve to nakon samo jednog nanošenja. Zoono ne koristi otrove ni hemikalije u borbi protiv patogena. Dermatološki je testiran, bez boja i mirisa i potpuno siguran za korištenje u najosjetljivijim sredinama. Prilagođen potrebama korisnika svih generacija, u duhu društveno odgovornog i socijalno osjetljivog poslovanja, Zoono BiH predstavio se na tržištu u BiH vrhunskim proizvodima za zaštitu zdravlja u svim okolnostima i prilikama – od zdravlja kože, zaštite u domaćintsvu do zaštite u specifičnim uslovima. Zoono proizvodi proizvedeni su u skladu s najvišim tehnološkim standardima, jednostavni su za upotrebu, ekonomični i ekološki prihvatljivi. Zoono proizvodi su odobreni od strane organizacije za zaštitu okološa EPA (Environment Protection Agency), akreditovani od strane britanskog akreditacionog tijela UKAS (United Kingdom Accreditation Service) i Halal certifikovani. Rezultat Zoono efekta je potvrdilo više od 100 svjetskih najpoznatijih laboratorija.

Zoono proizvode možete pronaći u svim bolje snabdjevenim apotekama, a više možete saznati na www.zoono.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here