Asbis

Ukoliko tražite upadljivo i efektno rješenje za predstavljanje vaše kompanije na poslovnim sastancima, predstojećem sajmu ili poslovnoj konferenciji, brand Prestigio ima rješenje za vas. Naime, kompanija ASBIS, ekskluzivni distributer branda Prestigio, tržištu Bosne i Hercegovine predstavila je Prestigio digitalni pametni sto.

Riječ je o digitalnom rješenju koje donosi interaktivnu komunikaciju sa klijentima i jednostavno je za upotrebu. LCD ekran visokih performansi, multi-senzorna i vodonepropusna površina te izdržljivo aluminijsko kućište omogućavaju korištenje uređaja u različitim poslovnim oblastima, na javnim mjestima, u hotelima i restoranima bez straha od oštećenja.

Prestigio digitalni sto ima i multi-touch senzore, sa 10 tački dodira te gotovo rješenje sa Prestigio softwareom za distribuciju sadržaja i daljinsko upravljanje. Digitalni sto koristi Windows platformu, na kojoj je moguće prilagoditi sadržaj potrebama klijenta, pružiti informacije o proizvodu i usluzi kompanije, rezultatima poslovanja kompanije ili projekta.

Pored Prestigio digitalnog stola kompanija ASBIS nudi i druga cjelovita digitalna rješenja, kao što su IDS Led transparentni posteri, IDS transparenti video zid te toteme i display-e u kombinaciji sa softwareom za upravljanje sadržajem, Addreality.

Upotrebom Addreality softwara, smanjuju se troškovi produkcije sadržaja i logistike te je proces i plasman video sadržaja 100 posto automatiziran.

Zahvaljujući real time modulu, sistem može identifikovati godine i spol klijenta, što omogućava targetirano plasiranje reklamnog sadržaja određenoj dobnoj skupini te muškarcima i/ili ženama.

 

Prema istraživanjima o rezultatima upotrebe digital signage rješenja u različitim kampanjama, potvrđeno je povećanje prepoznatljivosti branda od čak 48 posto, dok 90 posto ljudi zapaža i ono najbitnije, pamti reklamni sadržaj emitiran na displayu što je i do 8x efikasnije i učinkovitije od oglašavanja u tradicionalnim medijima.

ASBIS, kao ekskluzivni distributer branda Prestigio, unutar svog portfolia distribuira i svjetski poznate brandove, kao što su: Lenovo, Dell/Dell EMC, IBM, Philips, Samsung, Logitech, Apple, TP-Link, iiyama, AOC, Intel, AMD, SonicWall, Ubiquiti, Kingston, Goodram, Seagate, Eaton, CANYON i mnogi drugi.

Više informacija o kompaniji ASBIS, kao i kompletnu ponudu možete pronaći na www.asbis.ba

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here