Porsche BH – novi školski centar

U sklopu redovnih aktivnosti, importer Volkswagen grupacije za bosanskohercegovačko tržište - Porsche BH, konstantno educira kako svoje, tako i osoblje ovlaštenih partnera.

48
Porsche

U sklopu redovnih aktivnosti, importer Volkswagen grupacije za bosanskohercegovačko tržište – Porsche BH, konstantno educira kako svoje, tako i osoblje ovlaštenih partnera.

Najnovije tehnologije

„U Rajlovcu (Sarajevo) se nalazi serviso-školski centar koji smo opremili sa najnovijim tehnologijama i eksponatima kako bi naši treneri mogli mogli prenositi znanje stečeno kod proizvođača na mrežu ovlaštenih partnera. Odjeljenje Servisne škole importera broji 5 trenera koji konstantno educiraju servisno osoblje partnera kako u tehničkom, tako i netehničkom segmentu. Trenutno se, u novim prostorijama, vrši obuka za tehnologije najnovijih modela vozila, između ostalih za novu Škoda Scalu, Seat Tarraco itd.“, ističe Omer Kozadra, rukovodilac Postprodaje Porsche Bosna i Hercegovina.

Prvi punjač

„Elektro mobilnost je postala evropska svakodnevnica, pa tako i mi idemo u smjeru obuke ovlaštene mreže partnera za ovaj segment poslovanja. U prostorijama servisne škole je nabavljen i prvi Moon punjač za električna vozila te će naše osoblje uskoro krenuti u aktivnije školovanje partnera i za ovaj segment“, dodaje Kozadra.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here