Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za ponijeti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju

133
Barcaffe

Barcaffé Lattiato hladna kafa za ponijeti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije kafe 100% arabike i mlijeka, a dostupan je u tri ukusa – vanilija, karamela i irish cream.

Laka upotreba

Svaka flašica Barcaffé Lattiata donosi uživanje u savršeno kremastom ukusu uz nevjerovatno laku upotrebu. Jednostavno otvaranje i zatvaranje flašice omogućiće onima koji su stalno u pokretu neophodnu dozu energije i osvježenja, kao i uživanje u svim čarima ljeta na omiljenim mjestima. Bogata aroma prave kafe i zavodljivi ukusi vanilije, karamele ili Irish cream-a spojeni su u divnu poslasticu vrhunske Barcaffé Lattiato kafe za ponijeti!

Osvježenje na poslu

Ova okrepljujuća hladna kafa predstavlja savršenu poslasticu za bilo koji dio dana – bilo da je u pitanju jutarnje razbuđivanje, popodnevna užina, osvježenje na poslu ili putovanju. Dobro rashladite svoj omiljeni ukus i jednostavno se prepustite uzbudljivoj aromi koja golica vaša čula i donosi novi talas osvježenja – jer sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato je već u prodaji i možete ga naći u svim većim supermarketima širom zemlje.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here