Uz novi Président Salakis Traditional uživajte u mediteranskom zadovoljstvu

Zreli sir u kriškama u praktičnom pakovanju sa cjediljkom

99
Salakis

Nezaobilazan u svjetskim kuhinjama i raznim gastronomskim kombinacijama, sir je cijenjena namirnica u mnogim kulturama. Raznih oblika, boja, teksture, tvrdoće, mirisa i okusa, poslužuje se kao dio obroka, glavnog jela ili uz desert.

Proces proizvodnje sira je prava umjetnost, jer do savršenog okusa i izuzetnog kvaliteta krajnjeg proizvoda potrebni su vrhunski sastojci ali i zavidne vještine.

Samo najbolje svojim potrošačima donosi Président, koji je razvio jedinstven i bogat asortiman sireva vrhunske kvalitete i prepoznatljivog okusa za tradicionalni mediteranski užitak.

Kvalitetno mlijeko

Strastvene ljubitelje sira oduševit će vijest da je novi  Président Salakis Traditional, zreli sir u kriškama dostupan na našem tržištu.

Napravljen od 100% kvalitetnog mlijeka, karakterističnog, intenzivnog okusa, uravnotežene kiselosti i bogate mliječne teksture namijenjen je za svakodnevnu konzumaciju i široku primjenu u kulinarstvu. Već izrezan na komade, sir se namače u slanoj vodi koja zadržava svoju svježinu, a svakoj kriški osigurava neodoljiv, sočan, kremast i svjež okus. U inovativnoj, praktičnoj ambalaži s cjediljkom, koja osigurava higijensko vađenje,  jednostavno se poslužuje u samo četiri koraka.

Ovaj mediteranski užitak dolazi u tri okusa! Kravlji, ovčiji i miješani Président Salakis Traditional pružiti će nove okuse za uzbudljive kulinarske užitke.

Savršen je dodatak umacima, juhama i varivima te u kombinaciji sa tjesteninom, u rižotu, lazanjama, na pizzama i toplim sendvičima, ali i raznovrsnim pečenim jelima. Kada želite brzu užinu preporučuje se konzumacija uz krekere, tost i piće.

Ljetno uživanje

Za savršeno ljetno uživanje Président Salakis Traditional izvrstan je prijatelj roštilja i meze, gdje se ovaj mediteranski užitak može poslužiti u kombinaciji i sa voćem ili povrćem, uz hladan osvježavajući napitak. A za pravo lagano, mediteransko uživanje idealan je sastojak u salatama, receptima sa paradajzom, bosiljkom, maslinama, paprikom ili serviran s maslinovim uljem i prelivom od origana.

Toliko mnogo je načina za uživanje uz Président Salakis Traditional. Pronađite svoju omiljenu kombinaciju ovog ljeta i uzmite najbolje od života!

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here