Vaša omiljena Grand kafa sada u novim pakovanjima

Sa svakom zajedničkom godinom koja prolazi, Grand kafa uvijek ostaje posvećena pružanju vrhunskog uživanja u pravoj, domaćoj, svježe mljevenoj kafi

306
Grand

Sa svakom zajedničkom godinom koja prolazi, Grand kafa uvijek ostaje posvećena pružanju vrhunskog uživanja u pravoj, domaćoj, svježe mljevenoj kafi.

Omiljena šoljica

Pakovanja su se mijenjala taman toliko da idu u korak sa vremenom, ali i da ostanu bliska, voljena i prepoznatljiva – tako da često već samim pogledom na policu možemo da zamislimo onaj pravi, nezamjenljivi miris i ukus. Sada je cjelokupan portfolio svježe mljevene Grand kafe dobio novo ruho, u elegantnim mat pakovanjima, koja će nas i dalje podsjećati na najljepše trenutke, odmaranja i druženja, prosto mameći nove priče i upotpunjujući čaroliju jedinstvenog uživanja u omiljenoj šoljici kafe.

Grand kafa Gold u prepoznatljivom, a opet osvježenom izgledu ostaje nezamjenljiv dio naše svakodnevice bez kojeg ne možemo zamisliti ni jedno jutro ili poslijepodnevno druženje sa dragim ljudima.

Elegantna linija

Grand Aroma ima potpuno novi izgled pakovanja koje uz Aroma crvenu boju i kafene elemente i podsjeća na trenutke uživanja u njenom nježnom i aromatičnom ukusu.

Grand DeLuxe kafa osvaja superiornim ukusom pravog premium proizvoda i novim elegantnim linijama pakovanja sve hedoniste koji strastveno uživaju u vrhunskim proizvodima.

Potražite na policama svoju omiljenu Grand kafu u novoj ambalaži i uživajte u prepoznatljivom mirisu i ukusu!

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here