Vilson Clean Service za vašu čistu i zdravu radnu atmosferu

Vilson Clean Service se bavi higijenskim održavanjem poslovnih i stambenih objekata. Iako je osnovana prije šest mjeseci uspješno se pozicionirala na tržištu Kantona Sarajevo

556
Vilson

Svakom poslovnom objektu je neophodno higijensko održavanje, ne samo zbog čistoće i zdravlja uposlenih, već i zbog samog ugleda kompanije. Zbog toga je i nastala firma Vilson Clean Service kojoj je primarni cilj da svojim sadašnjim i budućim klijentima omogući urednu, ugodnu, čistu i zdravu radnu atmosferu.

Vilson Clean Service se bavi higijenskim održavanjem poslovnih i stambenih objekata. Iako je osnovana prije šest mjeseci uspješno se pozicionirala na tržištu Kantona Sarajevo.

„Naš plan je uspostaviti i održati najviše standarde higijene kako bi se naši klijenti mogli fokusirati na svoje svakodnevne aktivnosti. Vjerujemo da je čisto radno i životno okruženje veoma bitno za zdravu radnu i životnu sredinu. Prostorije u kojima provodimo trećinu života, zaista moraju biti savršeno čiste, a to je ono što mi radimo najbolje“, pojašnjava Haris Selimović, direktor kompanije Vilson Clean Service.

Naime, mnoge firme danas imaju poteškoće u pronalasku adekvatnih pružitelja usluga čišćenja i održavanja higijene prostorija i tu su, kako ističe Selimović, prepoznali svoju priliku.

„Svakom klijentu nije potrebna ista usluga, tako da plan održavanja i ponude formiramo na osnovu individualnih potreba. Nastojimo graditi čvrste poslovne i prijateljske odnose sa svojim klijentima i radnicima,  jer smatramo da je to ključ uspjeha“, izjavljuje direktor ove firme.

Sve dodatne informacije o uslugama i aktivnostima ove kompanije mogu se pronaći na njihovoj oficijelnoj stranici www.vilsoncs.com

 

 

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here