U krugu sarajevske kompanije Teknox sutra će biti održani Roadshow i Takmičenje operatera 2019.

Prezentacija 2019 Caterpillar Roadshow prilika je da upoznate novu generaciju CAT bagera u Teknoxu i vidite kako će vam pomoći inovacije

96
Teknox

Prezentacija 2019 Caterpillar Roadshow prilika je da upoznate novu generaciju CAT bagera u Teknoxu i vidite kako će vam pomoći inovacije kao što su Grade Assist i CPM! 2019  Caterpillar Roadshow dolazi u Sarajevo sutra 28. maja, a održavat će se od 9 do 18 sati. Pogledajte novu generaciju bagera i uvjerite se kako oni mogu povećati efikasnost rukovaoca do 45 posto. Testirajte krajnje mogućnosti nove generacije CR mini-bagera. Probajte upravljanje putem joystika, lagano sa kontrolom vožnje i pogledajte šta čini naše kabine najudobnijim u ovom poslu.

Otkrijte svoje sposobnosti u rukovanju mašinama

Nakon velikog uspjeha prethodnih izdanja, evropsko takmičenje rukovalaca na CAT kompaktnim mašinama se nastavlja i očekuje se vaše učešće u regionalnim takmičenjima 2019. Bodovat ćemo vaš takmičarski duh, sposobnost, preciznost… Vašu želju da pobijedite,  upravljajući CAT kompaktnim mašinama.

Prvoplasirani na takmičenju učestvovat će na evropskom finalu koje će biti održano u oktobru 2019. na evropskom probnom poligonu CATERPILLAR-a u Malagi, Španija. Izazovite takmičare iz čitave Evrope na spektakularnom takmičenju… na finalnom dokazivanju spretnosti.

Jednostavno učešće

Ako imate prijatelje i poznanike rukovaoce sa podjednakim takmičarskim duhom i željom za pobjedom, povedite ih sa sobom. I oni mogu učestvovati i izazvati druge takmičare na zvaničnom takmičenju. Učestvovanje na takmičenju vrlo je jednostavno: dovoljno je prijaviti se na dan takmičenja i popuniti prijavu. Predstavljamo evropsko takmičenje rukovalaca na CAT mašinama. Učestvujte u velikoj nacionalnoj selekciji koju organizira  Teknoxgroup BH D.O.O.  28.05.2019. godine, na lokaciji Teknoxgroup BH d.o.o, Rajlovačka cesta bb, 71000 Sarajevo.
Tokom dana će Vam se, između ostalog, pružiti mogućnost da otkrijete i isprobate novu generaciju CAT mašina. Osigurana je zakuska za sve učesnike.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here