Poziv ZEDA-e privrednicima da koriste usluge Centra za podršku poduzetnicima i investitorima

ZEDA poziva zeničke privrednike da besplatno koriste BusinessPoint Zenica za održavanje sastanaka, prezentacija, potpisivanja ugovora, sporazuma, sklapanje novih partnerstava

47
ZEDA

Centar za podršku poduzetnicima i investitorima –  Business Point Zenica rezultat je učešća Agencije ZEDA u EU ProLocal programu zajedno sa partnerima-Gradom Zenicom i Udruženjem poslodavaca Zenica. Ovaj Centar je smješten u Poslovnoj zoni Zenica 1 u zgradi Agencije ZEDA i zvanično je otvoren 25. oktobra 2018. godine.

Održavanje sastanaka

ZEDA poziva zeničke privrednike da besplatno koriste BusinessPoint Zenica za održavanje sastanaka, prezentacija, potpisivanja ugovora, sporazuma, sklapanje novih partnerstava, održavanje radionica i sl.

„Želimo i na ovaj način podržati naše privrednike i omogućiti im da potpuno besplatno koriste prostorije BusinessPoint Zenica. Mnoga preduzeća nemaju adekvatne kancelarije u kojima mogu održati sastanak ili dovesti poslovnog partnera, te je BusinessPoint idealno mjesto upravo za to. Sve što trebaju jeste da se najave i iskažu interes. Naša vrata su širom otvorena i svi su dobrodošli“, poruka je iz Agencije ZEDA.

Povezivanje investitora

Kažu kako je ovo mjesto na kojem se promoviraju kapaciteti zeničke privrede, programi poticanja zapošljavanja te se povezuju investitori sa domaćim privrednicima s ciljem ostvarivanja zajedničkih projekata i poslovanja, međusobnih partnerstava i proširenja saradnje.

U sklopu BusinessPonita postoji i show room – izložbeni prostor namijenjen prezentaciji domaćim proizvodima, te ZEDA poziva sve zeničke privrednike koji do sada nisu izložili svoje proizvode (besplatno) da se odazovu pozivu i najupečatljivijim proizvodom predstave svoje preduzeće.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here