Adobe Premiere Rush za Samsung pokreće Galaxy korisnike

Samsung Galaxy korisnici sada mogu jednostavno kreirati i objavljivati profesionalne videozapise

43
Samsung

Adobe Premiere Rush za Samsung, Samsungova prilagođena verzija novoizgrađene aplikacije Premiere Rush za Android uređaje, dostupna je za preuzimanje na Galaxy uređajima od 21. maja.

Sveobuhvatno rješenje za kreiranje i objavljivanje videozapisa za sve uređaje – Premiere Rush, ima intuitivno sučelje koje pojednostavljuje uređivanje videozapisa u samo nekoliko jednostavnih koraka. Premiere Rush pruža kreatorima sadržaja sve potrebne alate za jednostavno stvaranje profesionalnog videosadržaja.

Kao rezultat Samsungovog partnerstva sa kompanijom Adobe, Premiere Rush za Samsung potpuno je optimiziran za Galaxy pametne telefone.

Profesionalni videozapisi po vašim uslovima

Premiere Rush koristi moćne mogućnosti Premiere Pro, optimizirane za mobilne uređaje. Sa vrhunskim funkcijama kao što su prilagodljivi Motion Graphics predlošci, AI-powered audio čišćenje, kreiranje grafike i audio mixanje, Premiere Rush omogućava korisnicima da s lakoćom režu i uređuju profesionalne videozapise i vlogove.

Korisnici mogu snimati visokokvalitetne videozapise direktno u aplikaciji i početi ih odmah uređivati povlačenjem i ispuštanjem isječaka na multitrack vremenskoj skali. Oni također imaju mogućnost slobodnog podešavanja zvuka, zasićenja boja, položaja naslova, prelaza, glasovnog govora i još mnogo toga, sve iz glavnog sučelja. Osim toga, korisnici mogu pristupiti ugrađenim, potpuno prilagodljivim animiranim  naslovima iz same aplikacije. Uz opcije za jednostavno mijenjanje veličine, videozapis može biti proporcionalan bilo kojem društvenom odredištu koje korisnik želi. Svi videozapisi i uređivanja automatski se sinhroniziraju, tako da korisnici mogu raditi na svojim videozapisima bilo gdje, bilo kada, na bilo kojem uređaju.

Premiere Rush za Samsung

Premiere Rush za Samsung dolazi sa kompletnim skupom funkcija koje su posebno optimizovane za Samsung uređaje. Posebne karakteristike uključuju GPU optimizaciju za poboljšane performanse uređivanja, što znači da je prijenos video zapisa na Galaxy S10 sada 70% brži nego na prethodnim uređajima, kao i podrška za HDR10 + i Samsung DeX podrška, kako bi se omogućilo korisnicima da prošire i optimiziraju svoje radne prostore.

Korisnici Galaxy-a koji postaju mjesečni pretplatnici Premiere Rush dobit će neograničen izvoz videa, 100 GB prostora za pohranu i 20% popusta za jednu godinu, uzimajući cijenu pretplate na 7,99 dolara mjesečno.

Dostupna je i besplatna probna verzija, koja korisnicima Galaxy-a omogućuje pristup svim Premiere Rush funkcijama, upotrebi desktop i mobilnih aplikacija, 2GB pohrane, mogućnost kreiranja neograničenog broja projekata i izvoz do tri projekta.

Adobe Premiere Rush za Samsung je dostupan na Galaxy Store i biće proširen na više Galaxy uređaja u bliskoj budućnosti.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here