British American Tobacco Poslodavac Partner na sedam tržišta!

Društva koja posluju u sistemu British American Tobacco Adria pridružila su se ponosnim nositeljima certifikata Poslodavac Partner

83
British American Tobacco

Društva koja posluju u sistemu British American Tobacco Adria pridružila su se ponosnim nositeljima certifikata Poslodavac Partner, prestižnog priznanja za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koje dodjeljuje konsultantska kuća SELECTIO. BAT je potvrdio da zadovoljava visoke standarde Certifikata na čak sedam tržišta u Adria regiji: na albanskom, bosanskom, hrvatskom, kosovskom, makedonskom, slovenskom i na srpskom tržištu.

Ljudski resursi

Projekt Certifikat Poslodavac Partner pokrenut je prije trinaest godina s misijom promovisanja kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima te je do sada u njemu sudjelovalo više od 100 organizacija. Kako bi stekla status Poslodavca Partnera, organizacija mora ostvariti najmanje 75% ukupno mogućih bodova u postupku revizije svojih HR procesa, ali i najmanje 70% bodova u svakom od 5 širokih područja koja se ocjenjuju – Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj, te Odnos prema zaposlenicima.

Društva koja posluju u sistemu BAT Adria u postupku certifikacije posebno su se istakla u području koje se odnosi na sistem upravljanja učinkom svojim vrlo dobro razvijenim sistemom kompetencija koje smatra ključnim za uspješno poslovanje, a koji se sistemski koristi pri selekciji i razvoju zaposlenika, ali i pri procjeni njihovog učinka. BAT Adria veliku važnost pridaje pružanju jednakih prilika svima, stoga su vrijednosti vezane uz jednakost prilika snažno ukorijenjene u način poslovanja kompanije, ali i u sve HR procese.

BAT Adria pruža snažnu podršku svojim zaposlenicima u razvijanju njihovih karijera svojim kvalitetno razvijenim sistemom edukacija, u koje se zaposlenici mogu uključiti lokalno ili na različitim BAT lokacijama širom svijeta, a zaposlenici imaju priliku sudjelovati i u različitim projektima, te na internacionalnim zadacima, te se tako razvijati i u multikulturalnom okruženju.

Antal Bekefi, generalni direktor BAT Adrie primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave kompanije SELECTIO.

U BAT-u vjerujemo kako su ljudi i njihovi talenti ključni za naš uspjeh i zato smo fokusirani na njihov razvoj i stvaranje inovativnog i izazovnog okruženja za rad. Certifikat Poslodavac Partner za svih sedam tržišta Adria regije potvrda je našeg kontinuiranog nastojanja da svim zaposlenicima osiguramo sjajno radno okruženje, ali i još jedna potvrda izvrsnosti BAT grupe na globalnom nivou u upravljnju ljudskim potencijalima“,  istaknuo je Antal Bekefi, generalni direktora BAT Adrie.

Prijatelji projekta

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni  magazin Lider kao medijski sponzori. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

Trenutno je 57 nositelja Certifikata u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji: 24sata, A1 Hrvatska, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Addiko Bank, Aminess hoteli i kampovi, Atlantic Hrvatska, Atlantic Srbija, British American Tobacco Adria, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, CROSCO, Erste&Steiermärkische Bank, Europa – upravljanje nekretninama, FINA gotovinski servisi, Heineken Hrvatska, Henkel Croatia, HEP Opskrba, Herbalife Hrvatska, HiPP Hrvatska, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska pošta, Hrvatska poštanska banka, Hrvatski Telekom, INA, INA MAZIVA, JGL, JT International Zagreb, Kaufland Hrvatska, Lidl Hrvatska, Luckia Hrvatska, McDonald’s Hrvatska, Molson Coors Bosna i Hercegovina, Mylan Hrvatska, Philip Morris Zagreb, Plavi tim, PLIVA Hrvatska, Poslovna inteligencija, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, STSI, Tele2, Top Računovodstvo Servisi, Valoviti papir Dunapack i Zagrebačka pivovara.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here