Sjajna zabava i užitak kupovine u Mercator centru Borik

Povodom desetogodišnjice rada i poslovanja, Mercator centar Borik je za svoje posjetioce pripremio posebno iznenađenje, velike pogodnosti kupovine i zabavu

74
Mercator

Povodom desetogodišnjice rada i poslovanja, Mercator centar Borik je za svoje posjetioce pripremio posebno iznenađenje, velike pogodnosti kupovine i zabavu za sve generacije. Uz zabavan program i posebne popuste, usrećili su veliki broj svojih vjernih kupaca i još jednom pokazali da je upravo Mercator mjesto najbolje kupovine i dobre zabave.

Rođendanska torta

Zabava je počela nastupom dječijeg hora Mama Vox. Posjetioci su uživali u čarolijama mađioničara, nastupu mladog pjevača Davida Radosavljevića i družili se sa jednom od najpoznatijih influenserki iz regiona Janom Dačović. Mercator je za sve posjetioce pripremio rođendansku tortu, a nakon toga je uslijedio nastup plesne grupe Gemma. Posebno zabavno je bilo i takmičenje u pravljenju palačinaka i brzom šopingu u kojem su najsretniji i najspretniji takmičari nagrađeni poklonima. Za kraj, prisutni su mogli pogledati break dance i Jazz Bless nastup. Uporedo sa navedenim aktivnostima, održavala se i kreativna radionica u igraonici za djecu, druženje sa Miki i Mini maskotama, Facepaint i degustacija koktela. Upriličena je promocija i degustacija dobavljača, fantastični popusti u prodavnicama u centru i do 70%, a mnogi od njih su okušali svoju sreću i na „Kolu sreće“ gdje su imali priliku osvojiti  vrijedne nagrade.

Akcije za kupce

Pored deset sedmica rođendanskih zabava, za sve kupce smo pripremili i  druge brojne pogodnosti u Hipermarketu Mercator. Svakog ponedeljka je akcija Mojih 10 – ponuda 10 top artikala po super cijenama. Svakog utorka u toku deset slavljeničkih sedmica svojim kupcima Mercator Borik poklanja 10% popusta na ukupnu kupovinu, a svake srijede duple Pika bodove uz Pika karticu. Četvrtkom Mercator Borik poklanja 10% popusta penzionerima, a petkom organizuje Ručak za 10 – super ponudu raznih jela sa Mercatorovog gastronomskog odjela.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here