Otvoreni novi prodajni objekti Amko komerca u Zabrđu i Mostaru

Supermarket Amko komerca sada možete posjetiti i u sarajevskom naselju Zabrđe.

568
Amko komerc

Supermarket Amko komerca sada možete posjetiti i u sarajevskom naselju Zabrđe. Otvaranje novog supermarketa priređeno je 10. maja na adresi Avde Palića br. 32.

Izuzetna ponuda

Zajedničkim presijecanjem vrpce, novi sumerpmarket otvorili su vlasnik kompanije Amko komerc Muamer Aleta i direktor Mustafa Trle.

Na oko 300 kvadratnih metara novog prodajnog objekta kupce očekuje izuzetna ponuda proizvoda za potrebe svakog domaćinstva, a samim tim i super kupovina svakog dana.

“Novi objekat Amko komerca savremeno opremljenog i uređenog prodajnog prostora  pruža kupcima unapređen ambijent kupovine, ponude i usluge, cilj nam je svim kupcima obezbijediti odličan ambijent kupovine svakog dana“, istakla je Minela Džuho direktor marketinga kompanije Amko komerc.

Ova sedmica je u znaku noviteta, novih poslovnica i novih radnih mjesta. Osim poslovnice u Zabrđu, u srijedu je Amko komerc je otvorio novi market u Mostaru.

Širenje maloprodaje

„Otvaranjem ove dvije radnje nastavljamo sa širenjem naše maloprodajne mreže. Cilj nam je u narednom periodu da još u nekoliko naselja, posebno u Sarajevu, marketi Amko komerca ugledaju svjetlo dana. I da u tim naseljima naši marketi budu prvo mjesto za kupovinu“, kazala je Džuho.

„Na dan otvaranja za se kupce smo pripremili niz pogodnosti kupovine, akcijske cijene i sniženja, poklone za kupce, promocije, a za mališane druženje sa omiljenim maskotama i face painting. Svakog petka, bez izutetka u novootvorenom supermarketu u Zabrđu ali i uostalim marketima grupacije Amko komerc, sve kupce očekuje popust od 10 %.  Tako da sam sigurna da će stanovnici  naselja Zabrđa, ali i okolnih mjesta uživati u ovoj ali i u narednim kupovinama“, istakla je Džuho.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here