Citroën 19_19 Concept, vožnja u načinu Ë-Confort

CITROËN predstavlja 19_19 Concept, svoju viziju iznimne udobnosti i izvangradske mobilnosti koja vam pomaže da pobjegnete iz grada

40
19_19 Concept

Nakon što je Ami One Concept, simbol gradske električne mobilnosti predstavljen u februaru prošle godine, CITROËN predstavlja 19_19 Concept, svoju viziju iznimne udobnosti i izvangradske mobilnosti koja vam pomaže da pobjegnete iz grada.

Dva konceptna električna vozila ispunjavaju sve potrebe kupaca koji se žele slobodno kretati u svijetu u kojem se uvijek nastoji postići više.

Spektakularan dizajn

19_19 Concept pravo je nekonvencionalno utjelovljenje marke koje se razlikuje od uobičajenih automobila; on je aerodinamičan, tehnološki napredan i iznimnih proporcija, a spektakularan dizajn njegove ostakljene kabine nadahnut je aeronautikom.

Vizija nenadmašne udobnosti za bolju mobilnost sutrašnjice!

Dizajn: kabina je osmišljena kao pravi salon zahvaljujući uređenju i materijalima te svakom putniku predstavlja utočište u kojem svako sjedalo pruža jedinstveno iskustvo potpune udobnosti;

Autonomna vožnja

Tehnologije: stopostotno električno konceptno vozilo dometa od 800 km, s ostakljenom kabinom koja ostavlja dojam pravog letećeg tepiha, opremljen ovjesima s progresivnim hidrauličkim graničnicima i pametnim upravljačkim sustavom, tehnologijama za autonomnu vožnju i proaktivnim asistentom s glasovnim upravljanjem koji spontano komunicira s putnicima i omogućava svakome da doživi novo iskustvo vožnje.

19_19 Concept prvi će put biti predstavljen na sajmu VivaTech u Parizu 16. maja 2019.

„19_19 Concept naša je vizija budućnosti automobila koji je istodobno tehnološki napredan i inovativan, ali zadržava temeljne vrijednosti koje je osmislio CITROËN prije 100 godina: to je Marka koja sluša svoje kupce, usredotočuje se na čovjeka i vjerna je svojem potpisu „Inspired by You”. Dizajn, kreativnost, udobnost i inovacija i dalje su dio nasljeđa marke CITROËN. 19_19 Concept odraz je toga”, kaže Linda Jackson, generalna direktorica marke CITROËN.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here