m:tel: Brzina koja ti daje sve – 4 GB za 2 KM

Obezbijedi svoje bonuse uz m:tel Dopuna XY tarifni plan

210
m:tel

Sada možete još više surfovati, lajkovati i dijeliti najbolje trenutke uz 4G brzine neta jer m:tel Dopuna XY tarifni plan vam donosi čak 50 % popusta.

Velike brzine

Dolaskom 4G mreže i velikim brzinama mobilnog interneta m:tel je odlučio da vas počasti i sa još više mobilnog interneta za surfovanje po vašoj mjeri. Korisnici m:tel-ove XYnet tarife i oni koji to postanu kupovinom startnog paketa, ili promjenom tarife, u mogućnosti su aktivirati XY tarifni plan sa 50 % popusta u kojem za 2 KM dobijaju 4GB mobilnog interneta u trajanju 7 dana.

U zavisnosti od vaših potreba za 2 KM možete odabrati i opciju od 20 GB neta koja traje 1 dan ili opciju FB i IG koja traje 10 dana. Za 3 KM možete odabrati opciju 30 GB koja traje 3 dana.

Popust na plan

Nakon potrošene količine brzog mobilnog interneta, surfovanje možete nastaviti po manjoj brzini do isteka važenja XY plana.

Popust na XY tarifni plan vrijedi do 31. 5. 2019. godine, a za sve ostale detalje o ponudi pozovite 066 10 10 10 ili posjetite www.mtel.ba ili neko od naših prodajnih mjesta širom Bosne i Hercegovine.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here