The Grand Tour – Treća sezona će ujedno biti i posljednja?

Amazon ne planira da produži ugovor sa ekipom emisije The Grand Tour, što znači da neće biti četvrte sezone, navodi Daily Mail.

42
Grand Tour

Kada su Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej potpisali ugovore sa kompanijom Amazon 2015. godine, dogovorili su se da snime tri sezone, odnosno 36 epizoda. Do sada su emitirane dvije veoma uspješne sezone, ali se čini da Amazon ne namjerava da produži ugovor sa njima.

Novi posao

Britanski tabloid Daily Mail navodi da je Klarkson već dobio novi posao kao voditelj kviza Ko želi da bude milioner?, kada se završi snimanje emisije The Grand Tour. Hamond, Mej i ostatak ekipe morat će tražiti posao negdje drugde.

Naime, izvor koji je upoznat sa tom situacijom naveo je da ništa ne sugerira da će se snimiti još jedna sezona emisije i da se svi zaposleni pitaju gde će, nakon što snimanje bude završeno.

Klarkson je odbio da komentira ove navode, dok je producent emisjie Endi Vilman jednostavno rekao da je ekipa sada fokusirana na snimanje treće sezone.

Druga sezona

The Grand Tour, kada je počela da se emitira, bila je na udaru kritika zbog toga što nije bilo novih ideja, međutim, druga sezona je to promijenila te sada emisija dobija mnogo više pohvala.

 

 

PREKOTarik Delić
IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here