NLB BANKA D.D. SARAJEVO DRUGI NAJPOŽELJNIJI POSLODAVAC U FINANSIJSKOM SEKTORU I U TOP DESET POSLODAVACA U BIH

Na svečanoj dodjeli piznanja za „Najpoželjnijeg poslodavca u BiH“ koji organizuje kompanija Kolektiv d.o.o. i Posao.ba, NLB Banka d.d. Sarajevo zauzela je drugo mjesto u Finansijskom sektoru.

101

Na svečanoj dodjeli piznanja za „Najpoželjnijeg poslodavca u BiH“ koji organizuje kompanija Kolektiv d.o.o. i Posao.ba, NLB Banka d.d. Sarajevo zauzela je drugo mjesto u Finansijskom sektoru. Osim toga, NLB Banka se našla i u kategoriji top deset poslodavaca među 400 kompanija učesnica u Bosni i Hercegovini.

Zadovoljni uposlenici

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što smo dobili ova prestižna priznanja. Smatramo da su zadovoljni zaposlenici ključ uspjeha svake kompanije i samim time mnogo pažnje posvećujemo ličnom i profesionalnom razvoju svih naših zaposlenika. Njegujemo međuljudske odnose u banci, te se trudimo da smo spremni za sve što dolazi kako bi našim klijentima osigurali najbolju uslugu. Drago mi je da su i oni sami to prepoznali i ovim putem se želim zahvaliti svima koji su glasali za nas. Biti u top deset poslodavca među 400 kompanija je zaista veliki uspjeh za nas.Ovo priznanje pred nas stavlja nove izazove i upravo zbog toga ćemo dodatno ulagati u svoje zaposlenike, njegovati vrijednosti Banke i truditi se da našim klijentima osiguramo vrhunske usluge koji su im potrebni kako bismo im olakšali svakodnevnicu “, izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, Lidija Žigić.

Pozitivno okruženje

Među ispitanicima sa područja cijele BiH koji su učestvovali u ovom dvomjesečnom istraživanju, vodeći kriteriji u rangiranju kompanija su bili: pozitivno okruženje, dobar tretman zaposlenih, sigurnost zadržavanja posla, visok kvalitet proizvoda i usluga kompanije, prilike za stručno usavršavanje i napredovanje, visina plate te druge beneficije.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here