Triglav osiguranje otvorilo nove poslovne prostorije

Triglav osiguranje Banja Luka kao članica Triglav grupe na području Republike Srpske posluje već 11 godina

148
Triglav osiguranje

Triglav osiguranje, ad Banja Luka otvorilo je nove poslovne prostorije, što je obilježeno svečanim prijemom za predstavnike vlasti, klijente, poslovne partnere kao i predstavnike Uprave Zavarovalnice Triglav iz Slovenije. Tim povodom, dodijeljena je  novčana donacija za ljetni kamp za djecu sa poteškoćama u razvoju.

Dugoročni planovi

Triglav osiguranje Banja Luka kao članica Triglav grupe na području Republike Srpske posluje već 11 godina i za taj period je ostvarilo dobre rezultate u svim segmentima poslovanja te učvrstilo dobar imidž koje Triglav osiguranje uživa u regionu Adria. Kupovinom novih poslovnih prostorija jasno ukazuje da ima dugoročne planove na ovom tržištu.

Njegujući odzivnost, jednostavnost i pouzdanost kao strateške vrijednosti grupe Triglav, u ovom osiguranju na prvom mjestu je briga za osiguranika, stalno praćenje potreba tržišta, te brza isplata šteta, što predstavljaju osnovu partnerskog odnosa koje Triglav osiguranje gaji prema svakom osiguraniku.

Izazovno tržište

„Iako poslujemo na izazovnom tržištu, Triglav osiguranje u svom poslovanju bilježi stalni rast. Naravno, kao u svakom uspješnom i odgovornom poslovanju uvijek smo imali jasnu viziju i ciljeve sa fokusom na ispunjavanje potreba naših klijenata kao i zadovoljstvo naših zaposlenih. Kupovinom novih poslovnih prostora želimo da istaknemo da Triglav grupa ima dugoročne planove u Republici Srpskoj“, izjavio je Matej Žlajpah, direktor Triglav osiguranje, ad Banja Luka.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here