NLB gotovinski krediti za samo jedan sat

Radi se o brzim kreditima čija je glavna karakteristika odobrenje i realizacija sredstava u roku od jednog sata od momenta kompletiranja potrebne dokumentacije

105
NLB krediti

NLB Banka d.d. Sarajevo pripremila je novu, specijalnu ponudu gotovinskih kredita za sve klijente. Radi se o brzim kreditima čija je glavna karakteristika odobrenje i realizacija sredstava u roku od jednog sata od momenta kompletiranja potrebne dokumentacije.

Pravo vrijeme

„Svjesni smo da se svakome od nas mogu desiti neočekivane situacije kada nam je potreban  novac u kratkom vremenskom periodu. Stoga smo, na nivou NLB Grupacije, odlučili našim klijentima ponuditi rješenje za takve situacije. Uz novu akciju gotovinskih kredita, klijentima omogućujemo da u roku od sat vremena od trenutka prikupljanja dokumentacije, imaju novac na svom računu. Sigurna sam da će naši sadašnji i budući klijenti biti zadovoljni ovim proizvodom, jer naš cilj  je ponuditi klijentima pravi proizvod u pravo vrijeme“, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo.

Maksimalan iznos

Akcija NLB kredita za sat će trajati do kraja godine. Maksimalan iznos kredita je 10.000 KM uz rok otplate od 13 mjeseci do 10 godina. NLB krediti za jedan sat će biti na raspolaganju klijentima u NLB poslovnicama.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here