Peti FMCG Summit by NLB Banka – Još 2 dana za prijave na FMCG Summit u Sarajevu

Na FMCG Summit by NLB Banka će se susresti menadžeri, predstavnici najvećih kompanija u BiH, distributeri, proizvođači, predstavnici trgovačkih lanaca, ali i predstavnici vodećih kompanija iz regiona.

109
FMCG Summit

Približava se posljednji dan za prijave na peti FMCG Summit by NLB Banka, koji će se održati u srijedu, 17. aprila u kongresnom centru hotela Hills u Sarajevu, s početkom u 9 sati.

Riječ je o jedinstvenom događaju koji se već pet godina, održava u svim zemljama regiona, a koji okuplja više od 500 učesnika koji su tu s istim ciljem i koji tragaju za novim inspiracijama, investicijama i prilikama.

Na FMCG Summit by NLB Banka će se susresti menadžeri, predstavnici najvećih kompanija u BiH, distributeri, proizvođači, predstavnici trgovačkih lanaca, ali i predstavnici vodećih kompanija iz regiona.

Prestižan događaj

Važno za sve one koji žele biti u toku sa svim trendovima i aktuelnim temama, a koje govore o statusu FMCG industrije, domaće i regionalne, ali i internacionalne.

Na Summitu će se predstaviti više od 30 kompanija, koje će omogućiti da se na jednom mjestu upoznate s novitetima s polica, degustirate i testirate proizvode, sudjelujete u vrijednoj nagradnoj igri, te se informišete o trendovima u FMCG industriji.

Govornici ovog prestižnog događaja za FMCG industriju poznati si i priznati stručnjaci koji će kroz svoje primjere iz prakse prenijeti znanja i dati pregled stanja FMCG industrije danas, na domaćem, ali inostranom tržištu.

Tema petog FMCG Summit by NLB Banka je ”INTERNACIONALIZACIJA – Zapadna tržišta perspektiva bh. industrije“, a o kojoj će govoriti:

Keynote speaker – Sebastian Rennack (Retail Intelligence and Advisory, LZ Retailytics by Lebensmittel Zeitung), Edin Gajević (Head Of Retail, NLB Banka), Emir Džanić (Expert on Open innovation adoption, organisational culture change at Cambridge Innovative System Solutions Ltd), Davor Bilman (Owner and Director at Faktor B), Tamara Stanković (Director Regulatory Affairs SEE at Philip Morris Services d.o.o. Beograd), Miloš Tripić (West Balkan DTS Manager at PepsiCo), Vedran Sorić (Passionate Sales Manager, Consultant, Distribution Management Professional, Executive Sales Adria Summit Board Member), Zoran Rifelj (Assistant Director of Sales and Marketing at Ekopak), Adis Bradić (District Manager for Mercedes- Benz Cars – Star Import d.o.o.), Emir Žunić (Head of AI/ML Department at Info Studio d.o.o., Co-Founder & IT Services Manager at edu720 d.o.o.), Edina Omeragić (Valicon), Nataša Pucar (Corporate Communications Director at STUDEN & CO Holding GmbH), Jasmin Kukuljac (Commercial Director-Orbico BiH) i Dijana Marić (Export Sales Manager at Violeta).

Posebna priznanja

Na FMCG Summit by NLB Banka bit će dodijeljena i posebna priznanja za razvoj i doprinos FMCG industriji, a koja će ove godine ponijeti Mirko Šarović, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa, Miro Težulat, dugogodišnji direktor kompanije Ledo i Rusmir Sendić profesor na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Sve informacije o programu, govornicima, sponzorima i upute za prijave na zvaničnoj web stranici konferencije: www.fmcg-summit.ba.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here