50.000 razloga da ugovorite kredit u Addiko banci

Sistem učešća u ovoj Addiko Red Wednesday akciji je veoma jednostavan. Dovoljno je da 17. 4. 2019. godine klijenti apliciraju za kredit.

58
Addiko Red Wednesday

Addiko banka nastavlja sa iznenađenjima za klijente. U srijedu, 17. 4.2019. godine, bit će realizovano peto izdanje Addiko Red Wednesday akcije, u okviru koje svi postojeći ili novi klijenti, koji tog dana apliciraju za kredit, stiču pravo učešća u nagradnoj igri i imaju mogućnost da osvoje iznos odobrenog kredita na Addiko poklon kartici.

Dodatna vrijednost

“U Addiko banci se kontinuirano trudimo ponuditi svojim klijentima dodatnu vrijednost. Koncept Red Wednesday se pokazao izuzetno uspješnim, te smo ga ovaj put odlučili organizovati malo drugačije, u vidu nagradne igre, koja će najsretnijima donijeti zaista vrijednu nagradu – poklon karticu u iznosu do 50.000 KM, zavisno od kredita koji ugovore. Koncept je jednostavan, a vjerujem da će klijenti i ovaj put prepoznati vrijednost ove akcije”, istakla je Belma Sekavić – Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.
„Srijeda, 17. 4. bit će veoma sretan dan našim klijentima. Svi su u mogućnosti aplicirati za kredit pod veoma konkurentnim uslovima, a najsretniji klijent će nakon nagradnog izvlačenja dobiti Addiko poklon karticu sa iznosom ugovorenog kredita. Ova jedinstvena ponuda rezultat je svakodnevne komunikacije sa našim klijentima, kojima nastojimo ponuditi nešto novo i unikatno, što će im u isto vrijeme i najviše koristiti“, naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka i pozvao klijente Banke, ali i klijente drugih banaka da za kredit apliciraju upravo 17. 4., u bilo kojoj poslovnici Addiko banke, pozivom Addiko Kontakt centra ili putem društvene mreže Facebook..

Jednostavan sistem

Sistem učešća u ovoj Addiko Red Wednesday akciji je veoma jednostavan. Dovoljno je da 17. 4. 2019. godine klijenti apliciraju za kredit. Svi oni kojima kredit bude odobren i plasiran učestvovat će u nagradnom izvlačenju i biti u prilici da osvoje poklon karticu sa iznosom identičnom podignutom kreditu. Dobitnici poklon kartica bit će poznati sredinom maja.
Akcija Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. Zahtjev za kredit klijenti mogu podnijeti u bilo kojoj poslovnici, putem Addiko Kontakt centra, Facebook stranice “Addiko Bank BiH“, kao i putem web-stranice.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here