Saradnja akademske zajednice i HT ERONET-a

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac istaknuo je izvrsnu saradnju ove kompanije sa Sveučilištem u Mostaru na različitim poljima

55
HT ERONET

Izložbeni prostor HT ERONET-a na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru posjetilo je izaslanstvo mostarskog i zagrebačkog Sveučilišta predvođeno rektorima prof. dr. Zoranom Tomićem i prof. dr. Damirom Borasom.

Zajednički cilj

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac istaknuo je izvrsnu saradnju ove kompanije sa Sveučilištem u Mostaru na različitim poljima, naglasivši kako je zajednički cilj – društvo znanja i izvrsnosti, a saradnja akademske zajednice i gospodarskog sektora neosporno će značiti i bržu digitalnu transformaciju. Podsjetimo, jedan od strateških koraka Sveučilišta saradnja je s privrednim sektorom čime se, istovremeno, implementira koncept društvene integracije.

Inače, tokom Međunarodnog sajma gospodarstva praksu u HT ERONET-u obavljaju i studenti Odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru pod vodstvom mentorice, rukovoditeljice Korporativnih komunikacija, Misijane Brkić-Milinković.

Praktičan rad

„Mlade kolege pokazale su iznimno zanimanje za praktičan rad na polju odnosa s javnošću, a upravo je sajam izvrsna prigoda da, na licu mjesta, vide kako u ovakvim okolnostima funkcioniraju  naše komunikacije u sinergiji s ostalim odjelima. Vjerujem da će im praksa u HT ERONET-u pružiti dobru osnovu za daljnje učenje, rad i napredak“, kazala je Brkić-Milinković.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here