Peti FMCG Summit by NLB Banka – 7 razloga zbog kojih ne smijete propustiti konferenciju

Više od 30 sponzora, vodećih kompanija i mogućnosti za saradnju i nove perspektive.

142
FMCG Summit by NLB Banka

FMCG Summit by NLB Banka dokazano je najveća konferencija u regionu, a koja okuplja vodeće stručnjake, kao i relevantne predstavnike i eksperte u FMCG industriji.

Sedam  je razloga zbog kojih ne biste trebali propustiti peti FMCG Summit by NLB Banka:

  1. Jedinstvena prilika da budete u toku sa svim trendovima i aktuelnim temama, a koje pokazuju status FMCG industrije, domaće i regionalne, ali i internacionalne;
  1. Više od 500 učesnika koji su tu s istim ciljem i koji tragaju za novim inspiracijama, investicijama i prilikama. Na FMCG Summit by NLB Banka će se susresti menadžeri, predstavnici najvećih kompanija u BiH, privrednici, distributeri, proizvođači, predstavnici trgovačkih lanaca, studenti, ali i predstavnici vodećih kompanija iz regiona.
  1. Više od 30 sponzora, vodećih kompanija i mogućnosti za saradnju i nove perspektive.
  1. Mogućnost da na jednom mjestu vidite sve novitete sa polica, degustirate, testirate i informišete se o trendovima u FMCG industriji.
  1. Networking sa govornicima, predstavnicima kompanija, učesnicima, medijskim predstavnicima i akademskim članovima naše zajednice.
  1. Pratiti jedinstvena predavanja i upoznati govornike, neke od najpoznatijih imena u FMCG industriji. Keynote speaker na petom FMCG Summit by NLB Banka je Sebastian Rennack, viši analitičar u organizaciji LZ Reailytics, koja pokriva CEE regiju i balkanska tržišta. Ima više od 15 godina radnog iskustva u maloprodajnom sektoru trgovine prehrambenim proizvodima, a na Summitu će nam predočiti jedan potpuno drugačiji pogled na status industrije i uputiti nas u prvom smjeru.
  1. Mjesto gdje možete testirati i najnovije modele Mercedes-Benz automobila, kreiranih po vašoj mjeri i potrebama vašeg posla.

Sve informacije o programu, govornicima, sponzorima i upute za prijave na zvaničnoj web stranici konferencije: www.fmcg-summit.ba

Novosti o FMCG Summit by NLB Banka dostupne su i putem društvenih mreža:

Facebook (https://www.facebook.com/fmcgsummit/)

LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/instore-bih-61772215a/)

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here