m:tel i Huawei predstavili revolucionarnu P30 seriju telefona

Novi Huawei P30 i P30 Pro u m:tel ponudi

111
m:tel Huawei

Samo nekoliko dana nakon svjetske premijere u Parizu, kompanije m:tel i Huawei predstavile su nove uređaje iz P30 serije i u Banjoj Luci. Njihovim lansiranjem pišu se svijetle strane historije mobilne industrije, a Huawei još jednom potvrđuje svoju lidersku poziciju u proizvodnji pametnih telefona.

Pomjerite granice fotografisanja sa inovativnim Huawei SuperSpectrum senzorom, optičkim SuperZoom objektivom, novom Huawei Time of Fight kamerom (ToF) i boljom OIS i AIS tehnologijom za stabilizaciju slike. P30 uređaji postavljaju nova pravila, kao što kaže i zvanični slogan ove nove serije.

Novo iskustvo

„Huawei je do sada nebrojeno mnogo puta uvjerio svoje korisnike da ne posustaje kada su u pitanju inovacije u svijetu mobilne industrije. Tako nastavljamo i sa P30 serijom koja donosi potpuno novo iskustvo. Sigurni smo da će ova generacija smartphonea promijeniti percepciju mobilne fotografije i postaviti pravila za novu generaciju uređaja“, rekao je Dalibor Ritan, generalni menadžer kompanije Huawei za BiH.

Sa Huawei P30 serijom svijet gledate iz nove perspektive, a uz Leica trostruki sistem kamera sa 40 MP glavnim objektivom, 16 MP ultra širokougaonim objektivom i telefoto objektivom od 8 MP, imate slobodu da uhvatite sve posebne trenutke. Sasvim je sigurno da će Huawei predvoditi razvoj narednih nekoliko generacija pametnih telefona, što dokazuje i činjenica da je model P30 Pro prvi uređaj na svijetu koji dolazi sa četverostrukom Leica kamerom.

Najbolji paketi

Promocija telefona, koji predstavljaju otkrovenje decenijskog rada na razvoju tehnologije digitalnih kamera, organizovana je u saradnji sa kompanijom m:tel.

„Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa kompanijom Huawei, na radost mnogobrojnih ljubitelja ovog brenda, novi modeli su već dostupni u ponudi kompanije m:tel. I kako smo navikli da nas Huawei obraduje savršenstvom svojih novih modela, tako i mi u kompaniji m:tel upotpunjujemo ova svojevrsna remek-djela sa našim najboljim paketima i uslugama. Šta je to što najbolje ide uz Huawei P30 telefone? Neograničena komunikacija. Upravo ovakvu komunikaciju možete pronaći u m:tel pretplata plus tarifama koje vam donose mnoštvo bonusa, neograničene razgovore, poruke i mobilni interenet“, poručila je Jelena Maksimović, portparolka kompanije m:tel.

U moć uređaja iz nove Huawei P30 serije, koji se već nalaze u ponudi kompanije m:tel, možete se uvjeriti lično u poslovnicama ili na www.mtel.ba.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here