FIPA učestvuje na 48. IFTDO konferenciji

Ovogodišnja IFTDO konferencija će staviti akcenat na ozbiljnost digitalnog uticaja na poslovanje, koji je doveo do evolucije u ponašanju ljudskih resursa i procesa razvoja te transformirao način na koji radimo zajedno

64
IFTDO konferencija

Direktor Agencije za unapređenje stranih investicija BiH (FIPA) razgovarao je s direktoricom organizacije Origin Group Jasnom Kordom o učešću FIPA na 48. IFTDO konferenciji, koja će se održati u Sarajevu, od 24. do 26. juna 2019. godine na temu: „Razvoj ljudskih resursa u eri digitalne transformacije“.

Prijenos znanja

IFTDO (International Federation of Training and Development Organisation) je osnovana 1972. godine u Ženevi u Švicarskoj, s ciljem da se razvije i održi globalna mreža posvećena prepoznavanju, razvoju i prijenosu znanja, vještina i tehnologija kako bi se unaprijedili osobni rast, efikasnost ljudskog rada, produktivnost i održivi razvoj.

Ovogodišnja IFTDO konferencija će staviti akcenat na ozbiljnost digitalnog uticaja na poslovanje, koji je doveo do evolucije u ponašanju ljudskih resursa i procesa razvoja te transformirao način na koji radimo zajedno.

Konferencija u trajanju od tri dana će okupiti preko 400 učesnika iz više od 50 zemalja svijeta.

Vodeći lideri

Prisutni učesnici na konferenciji će biti u prilici razmijeniti svoja iskustva i čuti izlaganja 20 stručnjaka koji dolaze iz 16 zemalja.

O značaju IFTDO-a govori i podatak da imaju svog predstavnika u Ujedinjenim nacijama.

Predviđeno je da FIPA aktivno učestvuje na konferenciji uz organizaciju sastanaka s nekoliko vodećih lidera u svijetu biznisa, koji će biti glavni govornici konferencije.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here