Prvi put u našoj državi održat će se Shell Tehnološki Forum – Kreiramo budućnost zajedno U BiH.

Cilj foruma je, okupiti na jednom mjestu vrhunske stručnjake iz oblasti tehnoloških inovacija i dostignuća

151
Shell tehnološki forum

Shell tehnološki forum, događaj koji je od izuzetne važnosti za BiH,  tradicionalno se održava već nekoliko godina u drugim državama Europe i Afrike, a prvi put u Bosni i Hercegovini bit će organizovan 4. 4. 2019., u hotelu Austria i Bosna na Ilidži, s početkom u 10.30 sati.

Vrhusnki stručnjaci

Organizatori Shell Tehnološkog Forumu su kompanije Orbico i Shell. Orbico grupacija je i generalni uvoznik Shell motornih ulja i maziva na području BiH, ali i drugih osam država regije.

Cilj foruma je, okupiti na jednom mjestu vrhunske stručnjake iz oblasti tehnoloških inovacija i dostignuća, jedinstvene Shell Gas-to-Liquid (GTL) tehnologije, koja je nakon četrdeset godina razvojno-istraživačkog rada proizvedena u Shell tvornicama, tehnologije kojom se prirodni plin pretvara u visokokvalitetna tečna goriva, bazna ulja za maziva i druge tečne proizvode, koji se uobičajeno dobijaju iz nafte, ali i baviti se temama poput megatrendova i utjecaja umjetne inteligencije na biznis.

Eminentni govornici

Na forumu će govoriti i vrhunski stručnjaci iz industrije, kao što su Cem Ayaz, tehnički tim lider za primjenu maziva, Corrado Farchioni, menadžer za razvoj biznisa masti, univerzitetski profesor, te predstaviti neke od sljedećih tema: Vrhunske Shell Gas-to-Liquid tehnologije i aplikacije; Tehnološke inovacije i dostignuća; Megatrendovi i umjetna inteligencija;

Shell proizvodi za primjenu u industriji; Poboljšana učinkovitost na svaki biznis…

Za sve zainteresovane učesnike, prisustvo je besplatno, ali uz obaveznu registraciju na e-mail: ilhana.dzafic@orbico.com

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here