Podjelite svoju izvrsnost sa kompanijom Authority Partners

Network konferencija svake godine okuplja IT stručnjake iz BiH i regije na jednom mjestu, pa tako i ove godine kompanija Authority Partners će kao ponosni sponzor imati dva vrhunska stručnjaka koji će učesnicima prenjeti svoja znanja i iskustva

88
Authority Partners

Authority Partners, jedna od vodećih softverskih kompanija u Bosni i Hercegovini, ove godine obilježava 14 godina izvrsnog i odgovornog poslovanja u BiH i 21 godinu rada na globalnom tržištu. Tradicionalno i ove godine kompanija nastavlja da podržava Network konferenciju sa ciljem da pruži mogućnost zaljubljenicima informacionih tehnologija da dijele i stiču znanje o najsavremenijim tehnologijama.

Network konferencija svake godine okuplja IT stručnjake iz BiH i regije na jednom mjestu, pa tako i ove godine kompanija Authority Partners će kao ponosni sponzor imati dva vrhunska stručnjaka koji će učesnicima prenjeti svoja znanja i iskustva.

Dijeljenje znanja

Ne samo u Authority Partnersu već u cijeloj BiH, Mustafa Toroman je poznat kao guru za dijeljnje znanja. Toroman je program arhitekta koji ima značajno iskustvo u serverskoj infrastrukturi i bazama podataka, te posljednje vrijeme radi sa Azure i DevOps rješenjima. Izuzetno je angažovan u industriji i ima veliku ljubav za ovaj posao. Posjeduje preko 30 Microsoft certifikata i certificirani je Microsoft trener već osam godina. Od 2016. godine Toroman sigurno korača putem Microsoft MVP za Microsoft Azure.

Veliki broj lokalnih i internacionalnih konferencija je imalo priliku ugostiti Mustafu. Čini se da je Mustafina strast podjeljena između tehnologija i uloge predavača, a mi smo i više nego sretni da on to može savršeno stopiti u jedno.

Do sada ste mogli zaključiti da je njegovo predavanje nešto što se sasvim sigurno ne propušta, a na Network konferenciji pričat će o putu u DevOps i procesu transformacije. Ukoliko imate želju da saznate šta je DevOps, šta proces podrazumijeva, koji su vam alati neophodni i mnogo više ne propustite priliku da učestvujete na predavanju.

Predavanje će se održati u četvrtak 28.03. u sali Red Dot u 15:00 sati.

Rijad Smajlović je sistem inžinjer sa dugogodišnjim isustvom u dizajnu i implementaciji kompleksnih sistemskih riješenja baziranih na Microsoft tehnologijama. Trenutno se posvetio radu na cloudu i fokusirao se na Office 365, Azure i DevOps rješenja. Posjeduje niz Microsoft certifikata i već 10 godina je certificirani Microsoft trener.

Na konferenciji Rijad će podjeliti sa učesnicima svoje iskustvo o infrastrukturi kao kodu i kako imati veću korist od cloud platforme. Nemojte propustiti Rijadovo predavanja ukoliko ste znatiželjni kako se izgrađuje postojana infrastruktura, koji su bitni alati, kako ih odabrati, koji template koristiti, itd. Sasvim sigurno pored fenomenalnog tehničkog predavanja, imat ćete priliku uživati u Rijadovoj pozitivnoj energiji.

Predavanje će se održati u četvrtak 28.03. u Sali Violet Dot u 10:00 sati.

Kultura izvrsnosti i zajednički rast i razvoj

Kreiranje kulture izvrsnosti i želja da se mladim ljudima u BiH pruži prilika da rade na velikim svjetskim projektima najuspješnijih globalnih kompanija je priča nastanka Authority Partnersa. Na putu uspjeha vodi ih vizija da budu autoritet u kreiranju izvrsnih informacionih tehnologija.

Izgradnja boljeg mjesta za život

Authority Partners kroz svoje djelovanje aktivno doprinosi obrazovanju mladih u BiH. Kompanija je 2014. godine pokrenula AP Lab – Talent and Innovation Center u namjeri da mladima pruži podršku, ali i omogući usavršavanje znanja, te sticanje praktičnog iskustva. Do sada održali su 23 trening sesije, 245 praktikanata je prošla kroz program, dok je 79 najtalentovanijih postalo dio AP tima. AP Lab je idealna prilika za početak vašeg avanture u IT svijet.

Stabilna budućnost

Sedam godina za redom Authority Partners je među “Najpoželjnijim poslodavcima” u BiH, te na osnovu rezultata poslovanja posljednje dvije godine uvrštena je na listu “100 najvećih u BiH”.

Vrata kompanije su uvijek otvorena za talente i IT profesionalce koji posjeduju strast za razvoj softvera i žele rasti u stimulirajućem okruženju uz podršku da uče nove vještine i dijele znanje. Povjerenje i timski rad su snaga njihovog tima, a profesionalni izazovi u radu sa klijentima širom svijeta prilika za daljnji razvoj u skladu sa najvišim IT standardima.

Authority Partners trenutno ima više otvorenih pozicija, neke od tih su Software Arhitect, Senior Program Manager, Test Automation Engineer, Engineering Manager, Azure Cloud Engineers i mnoge druge. Ukoliko je ovo okruženje u kojem bi vi željeli rasti, ne propustite šansu da posjetite njihovu web stranicu i podjelite vaše interesovanje sa AP.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here