U Sarajevu prva stručna konferencija „Dahua Roadshow 2019“

Na konferenciji će učestvovati najeminentniji stručnjaci iz te oblasti, a skup će otvoriti ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica i regionalni menadžer „Dahua tehnology“ Aleš Deak

102
Dahua Roadshow 2019

Kompanija „Dahua technology“ u Sarajevu će 21. marta 2019. godine održati prvu stručnu konferenciju „Dahua Roadshow 2019“ na kojoj će biti prestavljeni najnoviji sigurnosti sistemi u oblasti tehničke zaštite i videoanalitike.

Vodeća rješenja

Na konferenciji će učestvovati najeminentniji stručnjaci iz te oblasti, a skup će otvoriti ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica i regionalni menadžer „Dahua tehnologyAleš Deak.

Osim stručnjaka „Dahua tehnology“, koji će predstaviti svoja najnovija i vodeća svjetska rješenja u području inteligentnih sistema koji svijet čine sigurnijim, na konferenciji će govoriti i profesor Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu Jasmin Ahić.

Pametni gradovi

To će biti prilika da „Dahua tehnology“ javnosti predstavi svoje najnovije proizvode i solucije, poput rješenja za pametne i sigurne gradove, perimetrijsku zaštitu, detekciju i prepoznavanje lica…

Povod konferencije, između ostalog, je skoro otvaranje prve laboratorije u BiH za testiranje navedenih opreme i sistema u kojoj će krajnji korisnici moći provjeriti funkcionalnost te opreme u realnom vremenu i okruženju.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here