Međunarodni sajam turizma u Banjoj Luci od 18. do 20. aprila

Zemlja partner sajma turizma je Srbija

132
Turizam Banja Luka

Međunarodni sajam turizma Banjaluka 2019 bit će održan od 18. do 20. aprila u dvorani Centar u Banjoj Luci. Organizator sajma je RS Consulting and Trade, partner je Grad Banjaluka, a generalni pokrovitelj je Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske.

Dobra volja

Organizatori poručuju da je cilj poslati poruku da je Republika Srpska poželjna turistička destinacija, koja ima šta ponuditi.

Zemlja partner sajma turizma je Srbija, koja se putem Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija aktivno uključila u organizaciju nastupa svih onih izlagača koji dolaze iz te zemlje. Trenutno najpopularniji srbijanski glumac Miloš Biković dolazi na sajam neposredno nakon promocije svog najnovijeg filma u Moskvi i Beogradu.
Izlagači će biti raspoređeni na površini od 1.500 kvadratnih metara.

Brojni izlagači

Ove godine učestvuju Turistička organizacija Srbije koja dolazi da predstavi planinske centre, banje, turističke kapacitete Srbije, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore koja će predstaviti potencijale Budve, Herceg Novog, Кotora, Bara, Tivta. Takođe, Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće sve potencijale u RS, a dolaze i turističke agencije.

Izlažu i Turistička organizacija Segedina iz Mađarske, brojne vinarije iz regiona, agencije za krstarenja, izlagači iz Austrije, i brojni drugi.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here