Bosanska kafa dobila svoju instant verziju: Vispak predstavio novu Zlatnu džezvu – Sad pa sad

Riječ je o prvoj instant bosanskoj kafi koja je djelo domaćih stručnjaka, a na njenom kreiranju rađeno je tri godine

76
Sad pa sad

Bosanska kafa dobila je svoju instant verziju. Vispak Visoko lansirao je na tržište novi proizvod branda Zlatna džezva – Sad pa sad. Nova instant kafa spoj je modernog i tradicionalnog, uz kombinaciju autentičnosti i praktičnosti, tj. susreta ćejfa i ubrzanog načina života. Instant bosanska kafa Zlatna džezva  – Sad pa sad donosi autentičnost prave bosanske kafe kombinovane sa praktičnošću instant kafe. Takav spoj omogućava jačinu kafe koja budi svako osjetilo, pripremljenu na moderan i brz način.

Novi koncept

„Kao neko ko je kompetentan za pravu bosansku kafu, smatrali smo prirodnim da upravo mi ponudimo rješenje za instant bosansku kafu. Riječ je o inovaciji i potpuno novom konceptu prave bosanske kafe na koji smo izuzetno ponosi. Inovativan, jednostavan i brz način pripreme tradicionalne bosanske kafe prilagođen je modernom životnom stilu, koji nam uživanje u autentičnom ukusu prave kafe čini uvijek dostupnim“, kazala je Zerina Čolaković, direktorica marketinga i prodaje kompanije Vispak.

Riječ je o prvoj instant bosanskoj kafi koja je djelo domaćih stručnjaka, a na njenom kreiranju rađeno je tri godine. Postignuti je vrhunski kvalitet instant kafe, prilagođen ukusu, boji i mirisu bosanske kafe. Zato Zlatna džezva  – Sad pa sad nudi nastavak tradicije ispijanja kafe ali na brz i jednostavan način, prilagođen vremenu u kojem živimo.

Bosansko naslijeđe

„Ovo nije običan proizvod i ovo nije obična kafa. Ovo je instant bosanska kafa. Kao kompanija koja već dugi niz godina jača i unaprijeđuje svoje kompetencije za pravu bosansku kafu ali i bosansku kuhinju, i ovaj put plasiramo proizvod koji u potpunosti odgovara modernom načinu života, a istovremeno u sebi nosi ono što zovemo bosanskim naslijeđem, nezamjenjivi ćejf i trenutke koje živimo i dijelimo sa drugima“, kazala je Čolaković.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here