LG V50 ThinQ 5G-smartphone s dva ekrana

Smartphone ima odlične stereo zvučnike koji podržavaju 32-bitno Hi-Fi Quad DAC pojačalo i DTS:X 3D Surround Sound

59
LG V50 ThinQ

LG V50 ThinQ 5G ima veliki 6,4 inčni OLED FullVision ekran QHD+ rezolucije, omjera 19,5:9 te podršku za HDR10. Drugi OLED FullVision ekran je tek nešto manji, dijagonale 6,2 inča i FHD+ rezolucije i može se koristiti neovisno tako da možete napraviti različite kombinacije.

Vrhunki kvalitet

Smartphone ima odlične stereo zvučnike koji podržavaju 32-bitno Hi-Fi Quad DAC pojačalo i DTS:X 3D Surround Sound. I kamere su sami vrh ponude – ukupno ih je pet. Sprijeda je dvostruka kamera od 8MP i 5MP (širokokutna, f/2.2), dok je straga trostruka kamera od 12MP, 16MP i 12MP. LG je implementirao Video Depth Control i na prednje i na stražnje kamere, što drži željeni objekt u pokretu stalno u fokusu. Kada je u pitanju hadrver, i ovdje se radi o vrhunskom kvalitetu – Snapdragon 855 sa Snapdragon X50 5G modemom.

Vrh ponude

Ugrađeno je čak 8GB RAM-a i 128GB interne memorije koju možete proširiti preko microSD ulaza do 2TB. Radi se o vrhunskom pametnom telefonu koji je sam vrh svjetske ponude. Za sada nema informacija o cijeni i dostupnosti LG V50 ThinQ 5G super smartphona.

 

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here