Bh. vinarije izlažu na sajmu vina i alkoholnih pića ‘Prowein 2019’ u Dizeldorfu

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine već četvrti put zaredom organizira zajednički nastup bh. kompanija na ovom sajmu.

42
Vina sajam

Bosanskohercegovačke vinarije izložile su svoje proizvode na prestižnom sajmu vina i alkoholnih pića “Prowein 2019.” koji je otvoren u njemačkom Dizeldorfu.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine već četvrti put zaredom organizira zajednički nastup bh. kompanija na ovom sajmu.

Velika posjećenost

Ove godine u Dizeldorfu na zajedničkom štandu nastupa ukupno sedam bh. kompanija i to: Vukoje podrumi, Tvrdoš, Anđelić, Nuić, Vina Zadro, Podrumi Andrija i Hepok Mostar.

Slijedom prethodnih godina, i ovaj put se očekuje velika posjećenost i uspješni rezultati za bh. izlagače koji su već prepoznati po odličnom kvalitetu svojih proizvoda.

Prowein” je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca.

Stručni posjetioci

Sajam godišnje posjeti više od 60.000 posjetilaca iz 133 zemalja, od čega su 94 posto stručni posjetioci koji imaju priliku da se upoznaju o proizvodnim programima više od 6.870 izlagača iz 64 zemlje.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here