Još jedan poziv za dodjelu bespovratnih sredstava malim i srednjim poduzećima

Grantovi USAID WHAM projekta namijenjeni su brzorastućim, izvozno orijentiranim i izvozno spremnim malim i srednjim poduzećima, iz sektora metala, drveta i tekstila/obuće

282
Bespovratna sredstva

Projekt razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID WHAM) objavio je novi javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga za podršku putem dodjele bespovratnih sredstava za sve zainteresirane i kvalificirane organizacije.

Nova tržišta

Grantovi USAID WHAM projekta namijenjeni su brzorastućim, izvozno orijentiranim i izvozno spremnim malim i srednjim poduzećima, iz sektora metala, drveta i tekstila/obuće koji su orijentirani prema proširenju proizvodnih kapaciteta, dostizanju novih tržišta i otvaranju novih radnih mjesta, objavljeno je na službenoj stranici Ureda Vlade Zapadnohercegovačkog kantona europske integracije.

Inovativni proizvodi

Objavljeni javni poziv je fokusiran na nove i inovativne proizvode. Ukupan iznos potencijalno dodijeljenih sredstava je 300.000 dolara, s tim da maksimalni iznos po jednom ugovoru ne prelazi 75.000 dolara.

Poziv ostaje otvoren do 17. aprila ove godine.

Detaljne informacije o pozivu i potrebnoj dokumentaciji mogu se pronaći na stranici www.whambih.org.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here