Javni poziv: Za projekt razvoja tržišne poljoprivrede tri miliona dolara

USAID i Vlada Švedske stavili su putem FARMA II projekta organizacijama iz sektora poljoprivrede na raspolaganje dodatni grant fond u vrijednosti od 3 miliona američkih dolara

274
Grant poljoprivreda

USAID/Sweden Projekt razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) poziva kvalificirane pružatelje usluga poslovnog razvoja i organizacije proizvođača da dostave zahtjeve za dodjelu bespovratnih sredstava za pružanje usluga obuke, savjetodavne i druge stručne potpore, te na taj način doprinesu jačanju konkurentnosti poljoprivrednog sektora.

Vrijednost aplikacije

USAID i Vlada Švedske stavili su putem FARMA II projekta organizacijama iz sektora poljoprivrede na raspolaganje dodatni grant fond u vrijednosti od 3 miliona američkih dolara, a vrijednost pojedinačne aplikacije predviđena je u rasponu od minimalno 2.000 američkih dolara do maksimalno 50.000 američkih dolara, objavljeno je na internetskim stranicama Vlade Posavskog kantona.

Informativni sastanci

Zahtjevi moraju biti dostavljeni elektronski, putem e-mail adrese grants@farmabih.ba i u štampanoj formi u ured USAID/Sweden FARMA II projekta u Sarajevu, do 16 sati, na dan 19. Aprila 2019. godine.

USAID/Sweden FARMA II će organizirati informativne sastanke na kojima će se zainteresiranim organizacijama pružiti sve informacije i uputstva za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here