Poslovni forum privrednika BiH i Austrije – Drvo, arhitektura i dizajn

Na Forumu su predviđena obraćanja predstavnika VTK BiH, Agencije za promociju stranih ulaganja u BiH (FIPA), renomiranih stručnjaka iz nauke i prakse

85
Poslovni forum

Poslovni forum privrednika Bosne i Hercegovine i Austrije pod nazivom „Drvo, arhitektura i dizajn“ bit će održan u petak u Sarajevu.

Srodne industrije

Poslovni forum organizuje Vanjskotrgovinska komora BiH (VTKBiH) u okviru Evropske preduzetničke mreže, u saradnji sa Centrom za internacionalizaciju i Drvnim klasterom Štajerske i namjenjen je firmama iz oblasti drvne i srodnih industrija, arhitektima, građevinskim inženjerima, dizajnerima, investitorima i drugima.

Moderna gradnja

Na Forumu su predviđena obraćanja predstavnika VTK BiH, Agencije za promociju stranih ulaganja u BiH (FIPA), renomiranih stručnjaka iz nauke i prakse koji će prezentovati inovativna rješenja za modernu gradnju drvetom u urbanim sredinama, te predstaviti trendove i ulogu drveta u oblasti uređenja enterijera i produkt dizajna, kao i poslovni sastanci bh. i austrijskih privrednika, saopćeno je iz VTKBiH.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here