Neka proljeće počne putovanjem sa Diners Club karticom

Prednost pripadanja Diners Clubu BiH je što nosilac kartice automatski uživa sve povlastice kao i ostali imaoci u drugim zemljama

115
Diners club

DINERS Club BiH nastavlja sa sa proširenjem pogodnosti za svoje članove, konstantno proširujući svoju mrežu partnera. Iskoristite ovaj D-UTORAK, i obradujte sebe i svoju porodicu proljetnim putovanjem preko neke od turističkih agencija, i iskoristite pogodnosti koje pružamo, kao što je plaćanje do 36 rata, ali i prihvatanje Diners kartice u više od 190 zemalja svijeta.

Prednost pripadanja Diners Clubu BiH je što nosilac kartice automatski uživa sve povlastice kao i ostali imaoci u drugim zemljama. Diners Club pruža širok izbor mogućnosti plaćanja, pogodnosti, kao i ekskluzivnih ponuda – u saradnji sa trgovcima, restoranima i hotelima širom svijeta. Članstvo u Diners Clubu je za odabrane građane svijete koji žele iskusiti najbolje što svijet ima za ponuditi.

Posebne popuste za članove Diners Cluba kod naših partnera u kojima možete uživati za „D-UTORAK“ pronađite na stranici: https://www.diners.ba/dpogodnosti.html

Sve dodatne informacije o pogodnostima korištenja Diners kartice moguće je dobiti pozivom call centa putem broja:  033 257 888 ili maila info@diners.ba.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here