Addiko Red Wednesday – Podignite kredit i na poklon dobijate do 500 KM

Akcija Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan

46
Red Wednesday

Addiko banka u srijedu, 13. 3., organizira drugu ovogodišnju Red Wednesday akciju. Postojeći i novi klijenti, koji za kredit apliciraju 13. 3., na poklon će dobiti do 500 KM.

Iznenađenja za klijente

„Nastavljamo sa iznenađenjima za naše postojeće, ali i nove klijente. Nastojimo im omogućiti dodatne pogodnosti u poslovanju sa nama. Jedna od tih pogodnosti je svakako Red Wednesday akcija, u okviru koje im ovaj put vraćamo dio novca”, istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo i dodala da Addiko banka u Bosni i Hercegovini već četvrti put organizira ovu jedinstvenu akciju, svaki put sa izuzetnih uspjehom i odličnim reakcijama klijenata.
“Učešće u Addiko Red Wednesday akciji je vrlo jednostavno: svi oni koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju u srijedu, 13.3.2019. godine, a kredit im bude odobren i plasiran, dobivaju poklon na svoj tekući račun. Vrijednost poklona zavisi od iznosa odobrenih novih sredstava i može maksimalno biti do 500 KM”, naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Posebne pogodnosti

Akcija Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u poslovnici Banke ili putem Kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem Facebook stranice Banke „Addiko Bank BiH“.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here