Dell predstavio nove Dell XPS 13 Developer Edition laptope

Prema informacijama proizašlim iz kompanije radi se o računarima koji će biti namijenjeni developerima, a tome i svjedoči sam naziv gdje stoji oznaka Developer Edition

41
Dell XPS 13

U Dellu neprestano rade na inovacijama i poboljšavanju karakteristika, a ovog su puta predstavili novu generaciju poznatih XPS 13 računara.

Radna memorije

Prema informacijama proizašlim iz kompanije radi se o računarima koji će biti namijenjeni developerima, a tome i svjedoči sam naziv gdje stoji oznaka Developer Edition. Dell XPS 13 Developer Edition je laptop koji korisnik može konfigurirati prema svojim željama. Najjači model ovog laptopa koji je moguće nabaviti ima Core i7-8565U procesor koji radi uz 8GB radne memorije, ali može imati i 4K ekran ako korisnik to želi.

Kapacitet baterije

Moguće je birati među raznim procesorima (Intel Core i3, Core i5, Core i7), zatim se može odabrati od četiri do 16 GB radne memorije, do 512 GB podatkovnog prostora te između FHD ili 4K zaslona. Svaki je računar opremljen baterijom kapaciteta 52 Whr (što je prilično dobro), a na raspolaganju su i Killerov WiFi te Bluetooth.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here