Povratak Motoroline stare slave

Novi RAZR sastojat će se od dva dijela koji se spajaju u jedan

140
Motorola mobitel

Nakon što je Nokia prije nekoliko godina lansirala novi model popularne Nokie 3310, Motorola je krenula istim putem te je odlučila oživjeti jedan telefon koji ih je u vrijeme izbacivanja na tržište uzdigao u nebesa.

Spojeni dijelovi

Radi se o Motorola RAZR telefonu. Novi RAZR sastojat će se od dva dijela koji se spajaju u jedan. Kad su spojeni, ti dijelovi se mogu preklopiti, a kad su odvojeni, mogu biti zasebni pametni telefoni. Kada su dijelovi spojeni, telefon ima dva ekrana od kojih je onaj unutarnji savitljiv te se preklopi preko svoje duže stranice na pola. Vanjski ekran zamišljen je kao prva fronta na kojoj će korisnici moći pregledati i reagirati na svoje obavijesti, a pored njega se smjestila i stražnja kamera.

Faza testiranja

Iako ovakav dizajn zaista podsjeća na originalni RAZR, a implementira gotovo sve što jedan pametni telefon današnjice zahtijeva, nemoguće je ne primijetiti nedostatke u dizajnu, a prvi od njih je navigacija jer se ispod tipki na ekranu našlo ispupčenje. Uređaj je još uvijek u fazi testiranja, a prema nagađanjima na tržištu bi se mogao naći narednog mjeseca, po cijeni od 1.500 dolara.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here