Hifa Petrol Lašva

Kompanija Hifa Petrol u četvrtak je otvorila novu, 33. benzinsku pumpu na lokaciji Lašva bb. Novootvorena benzinska pumpa akvizirana je od firme Čago Petrol. Otvorenjem ovog maloprodajnog objekta direktno su obezbijeđena i nova radna mjesta.

Asortiman robe

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola, pored visokokvalitetnih HPLUS goriva vrhunskih perfomansi, nalazi se brendirana trgovina “HP SHOP“, vlastita linija motornih ulja HG Line i mirisa HG Fresh te široki asortiman robe po povoljnim cijenama.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 goriva vrhunskih perfomansi koja su obogaćena aditivima najnovije generacije i svakom vozilu donose vrhunske performanse, poboljšanu ekonomičnost te osiguravaju smanjenu potrošnju, veću snagu i dokazano smanjuju emisiju štetnih gasova.

„Kompanija Hifa Petrol i u 2019. godini nastavlja sa ulaganjem u nove projekte te konstantno radi na poboljšanju i proširenju usluga. U prilog tome najbolje govori činjenica da trenutno posjedujemo 33 benzinske pumpe, a to je samo početak planiranog širenja maloprodajne mreže u toku ove godine“, istakao je u svom obraćanju vlasnik i direktor Hajrudin Ahmetlić.

Gratis gorivo

Prema dugogodišnjoj tradiciji, Hifa Petrol, povodom otvaranja benzinske pumpe, prvih 200 kupaca nagrađuje gratis gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostale kupce prigodnim poklonima.

Kompanija Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. U saradnji sa BIHAMK-om, njihovim članovima je omogućen popust od 0,05 KM po litri goriva.

U sklopu benzinske pumpe uskoro počinje sa radom i mjenjačnica. Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je od 6 do 22 sata.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here